- 2025. 05. 12.
- 2
- 0
- LS karakter
- idk nem emlékszem
- LV Karakter
- Ameen Onfroy
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: .balazs142. Hogyan szólíthatunk? Balázs/Bazsi3. Hány éves vagy? 154. Játtszott perceid száma? 58367. Mesélj magadról pár mondatban. Hát Balázsnak hívnak Aktív sportoló vagyok Kickboxolok és járok futni tudom ez annyira nem sok de na, nem annyira szeretem az iskolát de hát nincs más választásom van két kutyám akiket nagyon szeretek, Szeretek rajzolni és nagyon szeretem a parfümöket van is egy jó pár darab. röviden ennyit kell tudni rólam nagyon barátságos és jó szívű vagyok és van egy beszédhibám dadogok de ez nem minden mondatnál van hanem néha néha. kiskorom óta8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív Nagyon barátságos vagyok, szeretek emberek között lenni, szerintem jó szivű vagyok. Nem szeretem magamban hogy néha nagyon gyorsan megtudok sértődni, néha hiperaktiv vagyok, és néha csúnyán beszélekÁltalános adatok
1. Teljes neve: Xaviero Chiellini2. Születési helye, ideje: Los Santos korház 1992.11.033. Legmagasabb iskolai végzettsége: Érettségi5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Fogalmam sincs de ha minden jól halad akkor egy ilyen főtörzszászlós Rangban.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Előszőr is felszolitást tennék és félreálitanám az illetőt leálitatnám a járművet a rendszámot elmondom a rádióba hogy kérdezzék le vagy a melletem lévő kolléga megnézi a rendszerben én kiszálnék felhívnám az illetőt a járdára bemutatkoznék jelvényszám/név kérnék egy jogositványt fogalmit személyit és megnézném hogy minden stimmel-e Név És hogy érvényesek e az iratok, megnézném a csomagtartót ha benne van minden Felszerelés EÜ doboz/Kötszer. és ha minden rendben tovább engedném az úrat.8. Mi maga a rendőrség? Rendfentartó szerv, és a bűncselekmények leálitása.10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Attól függ mennyire súlyos a priusz ha súlyos nővelem a büntetés összegét ha nem súlyos akkor nem.11. Meséljen magáról pár mondatban. Xaviero Chiellini egy kis városból származom palominóból. a szüleim elváltak van két testvérem velük nem nagyon tartom a kapcsolatot a szüleimmel se tartom a kapcsolatot mert nem foglalkoztak velem soha egyedül nevelkedtem 16 éves koromban már dolgoztam és eltartottam saját magam, mindig is felnéztem a rendőrőkre és láttam hogy van ilyen lehetőség hogy lehet csatlakozni és gondoltam hogy az álomból valóság is lehetne, röviden ennyi az én történetem, ennyit lehet rólam tudniJelenlegi munkahelye
1.Szervezet neve: Nincs munkám2.Betöltött pozíció Munkanélküli.3.Munkaviszony kezdete: -