William Miller jelentkezési lap Parkolofelugyelet

• Thread starter Thread starter Gergoo
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 63
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Gergoo

Újonc
2025. 05. 13.
57
5
LS karakter
William Miller
LV Karakter
William Miller
A jelentkezés IC része
- Családi és utóneve: William Miller
- Születési neve: William Miller
- Születési helye, év, hónap, nap: 1976.03.31
- Anyja neve: Susan Miller
- Személyi igazolvány száma: 607472MJ
- Vezetői engedély száma: 520668QN
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38-76-971-6493
- Családi állapota: Normális
- Lakóhelye: Los Angeles Mariana
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Sport Horgász,Autófényező, Profi sofőr.
- Miért pont hozzánk jelentkezik? Közel all hozzám a vezetés ezet ilyen iranyban indultam meg es a varos tisztasagat szeretem rendben tartani ezert jelentkezek ide
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? A sok munkámmal kedvességemmel egyben komoly magatartásommal tobbet tudok nyujtani mint más
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Nincsen elvárasom elfogadok mindent elképzelésem pedig hogy megyek a kis kamionnal és szedem ossze az elhagyott eldobalt autokat mindenhonnan.
A jelentkezés OOC része
- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Gergő vagyok 17éves még iskolaba jarok informatikát tanulok ami szerintem jol megy tervezek egyetemre menni. A szebadidomben gépezek,sportolok es az elektromoss rolleremmel rallizok ide oda a városban. Haverokkal eleg sokat szoktam jarni erre arra iszogatni imadom oket ok is engem(remelem), kb fél eve megvan az uj gepem ami vegre visz minden jatekot szoval nem szokott gondom lenni az fps-el, Igazabol ennyit tudtam mondani nincs egy izgalam eletem :D
- Mióta játszol a DawnMTA szerverén, mennyi játszott perced van? 2025. 05. 18. 15:38-óta 10 759 perce
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Közel all hozzám a vezetés ezet ilyen iranyban indultam meg es a varos tisztasagat szeretem rendben tartani ezert jelentkezek ide
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? nem voltam meg eggyikbe sem
- Heti hány percet tudnál a frakcióra szánni?: Igazábol amikor online vagyok legtobbszor ottlennék, és hogy mikor vagyok online? Hétkoznap 16tol kb 20ig suli miatt hetvegen viszont ha itthon vagyok sokat szoktam jatszani a szerveren

- Van-e mikrofonod, illetve használsz-e Discordot (Discord neved): Van, használom (gergooooo21_23984)
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték):Volt egy bannom a képen látszodik is termeszetesen megbantam nagyon de szerencsere elfogadtak az unbann kerelmemet.
1756921096975.png

Tisztelt jelentkező!
Ez úton közöljük önnel, hogy a jelentkezési lapját a vezetőség elolvasta és döntést hozott róla, mely értelmében a jelentkezését ELFOGADTUK.
Vegye fel velünk a kapcsolatot további részletekért! (DC)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.