- 2025. 07. 09.
- 9
- 1
- LV Karakter
- White Walter
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
1. SZEMÉLYES ADATOK1.1 Jelentkező teljes neve: White Walter
1.2 Születési helye: Los Santos-i Korház
1.3 Születési ideje: 1993.02.06
1.4 Bejelentett lakcíme: Nincs
1.5 Személyi igazolvány száma: 1629260X
1.6 Telefonszáma: +38-76-269-7072
1.7 Ön büntetett előéletű? Nem
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Mivel ebben a varosban is szeretnék szerencsét próbálni és alabból a NAV Hatásköre mindig is tetszett és alabból a munka is. Megvan pár tapasztalatom a hatáskörrel de lesz mit tanulnom.2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- a Cégek ellenörzése/házak ha PLD:. Nem fizetik be az adót akkor behajtjuk rajtuk,adó csalók megállitása,illegális cégek felszámolása megállitása meg van pár még.....2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- Van persze. Mivel az atvizsgalason csak a ruhat nezik meg de a motozason az egész embert nézik át.2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- Az ellenörzés, közuti ellenorzesek vegrehajtasa meg sok más.2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Ez a büntény egyenlő a közpénz lopással de szerintem jogilag költségvetési csalás ennek a szempontjabol börtönre is itélik.ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
1.1.1 Hogy hívnak?
- Bence1.2 Hány éves vagy?
- 151.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- Pár hete
2. UCP ADATOK2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- 87642.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- 1 858 6lvl 2.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
- 2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
- 2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
-
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- Még semmilyenbe.3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- Még nem voltam.3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Persze3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Mivel Rendészetibe tanulok és apám rendőr törzsőrmester ezért javasolta nekem ezt a szakmát (amúgy rendőrnek tanulok de bármi ki sülhet).
4. EGYÉB ADATOK4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Rendelkezek, és működő mikrofonnal.4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Navosokat megláttam Dawn-on és eszembe jutott hogy lehet jelentkezni és ez iránt érdeklődtem.
lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
White Walter
KELTEZÉS HELYE, IDEJE
Los Santos, 2025.07.11.
Utoljára szerkesztve:
.png)