Waldheri_Bauer-Dominik

• Thread starter Thread starter Bauer
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 113
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bauer

Újonc
2025. 05. 11.
22
13
LS karakter
Waldheri_Bauer
LV Karakter
Waldheri Bauer
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Waldheri_Bauer
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Dominik
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Oktalan jail osztás
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Annyi volt a lényeg, hogy a haverom random beleállt egy srácba horgász tónál és ez ugye non rp mert felesleges feszültség keltés és engem is berakott jailbe mivel amikor már ment javában a beszélgetés én is beleszóltam és én ezzel 'folytattam a felesleges balhét' [/CENTER]

Helló helló, nekem nem müködik a panaszkönyvben csatolt bizonyiték, gondolom nektek sem ezért csatolom azt amit az adminügyben kaptam én is!

Nos, annyit fűznék csak hozzá hogy, déli határ melleti horgász területre érkezel a barátoddal majd egy random ott horgászó személy minden ok nélkül ti belekötöttök ergo keltitek a feszültséget mindenféle előzmény és nyomós indok nélkül!
Te ugyan úgy folytattad a hülyeséget, nem lett volna egyszerübb megállni akár mondani a barátodnak vagy bármi hogy hm ez igy nem biztos hogy okés! Tehát ugyan olyan részese voltál a fölösleges feszültség keltésnek mint a barátod.

Várom a birálatot!

Elolvastam a logot.

Teljesen egyetértek Dominikkal, nem így kell viselkedni egy ilyen forgalmas helyen, szándékosan keltitek a feszültséget azért, hogy valami verekedés legyen, vagy bármi hasonló.

Dominik teljes mértékben jól járt el, és jól jártatok ezzel a büntetéssel..

Panasz jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: frici és aDominik
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.