Waldheri Bauer - Varga

• Thread starter Thread starter Bauer
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 212
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bauer

Újonc
2025. 05. 11.
22
13
LS karakter
Waldheri_Bauer
LV Karakter
Waldheri Bauer
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Waldheri_Bauer
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Varga
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Mg, Dm jail
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Fk társam be lett téve ic jailbe. Rádiózva nem volt ugyan viszont tudtam mikorra kell érte menni. Oda mentem megvárni őt erre oda jött 3 pds rpzni igazoltatást stb. A társamat bilincsbe rakták és berakták a rendőr autóba emiatt én megfogtam és kilőttem a rendőrt amiből egy lövöldözés lett. Ezután én elmentem fürdeni stb majd arra jöttem vissza hogy jailbe vagyok. itt megjegyezném Varga stílusát. [2025-07-24 22:07:31] [Output] : Admin 1 Varga: (( ha ti így álltok hozzá, akkor énis ígyfogok. )) amit társaimnak mutatott. Azért kaptam dm jailt mivel lelőttem a rendőrt aki bilincsbe rakta a frakció társam. Oké legyen mg nem kell nekem elhinni ha nem akarod viszont az miért lenne dm, hogy a saját társam mentem?

• Kedvelés
Reactions: Pocok és Vyqoz
Heló.
Elsősorban, nem lesztek azzal előrébb, hogyha az egész frakció ír rám egy panaszt, az első nyitott panaszban leírtam mindent, a bizonyítékok is megtalálhatóak ott, viszont leírom ide is egy részét.
Azért kaptad a DM részét a szankciónak, mivel nem volt arról semmiféle rádió sem, hogy oda kell menned a társadért, így ezt nem tudhattad, ezért az ölésednek nem volt indoka, ezért történt így.

Rádiózva nem volt ugyan viszont tudtam mikorra kell érte menni.
Feltenném a kérdést, hogy mivan akkor, hogyha a játékos kifagy aközben miközben üli a jailt, vagy esetleg lelép? Így lehet hogy az X idős jail, dupla annyi lesz. Ezért minősül az egész dolog mgnek.
A bizonyítékokat nem áll módoban ismét beküldeni, a másik panaszkönyv alatt megtalálhatóak.

Várom a bírálatot.
További szép estét.

Heló.
Elsősorban, nem lesztek azzal előrébb, hogyha az egész frakció ír rám egy panaszt, az első nyitott panaszban leírtam mindent, a bizonyítékok is megtalálhatóak ott, viszont leírom ide is egy részét.
Azért kaptad a DM részét a szankciónak, mivel nem volt arról semmiféle rádió sem, hogy oda kell menned a társadért, így ezt nem tudhattad, ezért az ölésednek nem volt indoka, ezért történt így.

Feltenném a kérdést, hogy mivan akkor, hogyha a játékos kifagy aközben miközben üli a jailt, vagy esetleg lelép? Így lehet hogy az X idős jail, dupla annyi lesz. Ezért minősül az egész dolog mgnek.
A bizonyítékokat nem áll módoban ismét beküldeni, a másik panaszkönyv alatt megtalélhatóak.

Várom a bírálatot.
További szép estét.
DM része teljesen indokolatlan volt mivel hogy az FK társukat védték meg.

• Kedvelés
Reactions: Bauer
Heló.

A bizonyítékokat nem áll módoban ismét beküldeni, a másik panaszkönyv alatt megtalálhatóak.

Várom a bírálatot.
További szép estét.
Szia Kedves Varga,tehát megint csak az rp szabály teljes körű ismeretsége hiányzik nálad.Megint csak ha nem tudja hogy ott vannak és mégis oda megy az nem lenne MG? Ezért kellene teljes körűen ismerni az egész rp szabályzatot/szerver szabályzatot.Délután is nem voltál tisztában mi az a "adminnal való fenyegetőzés" így nekem kellett elmondjam.Hajtod a magadét folyton ügy alatt,egyszerre 4-5 ügyet vállalsz el,a jelenlegivel sem foglalkozol,hanyag az egész ügy.Tehát ha oda megy MG rádió nélkül bár ha előzményét nem tudod elég nehéz bírálni ezért nem szoktak előzmény hiányában bírálni ugye bár.De legyen mondjuk azt hogy MG de akkor miért lenne dm? Le van mgzve onnantól ha beszálltak általad említett rp-be amiről nem tudták hogy ott van akkor mégis csak őket indokkal lőtte le tehát hiába mg nem történt meg a DM hisz indokkal ölték meg.Ez egy MG-s szituáció,nem DM.Illetve legközelebb kérj előzményt és ha nincs nélküle nem nagyon szoktak az adminok bírálni hisz nem tudhatod az egész rp szál kezdetét.

• Wow
Reactions: Bauer
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.