Waldheri Bauer - Luke Reyes (Dami)

• Thread starter Thread starter Bauer
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 135
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bauer

Újonc
2025. 05. 11.
22
13
LS karakter
Waldheri_Bauer
LV Karakter
Waldheri Bauer
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Waldheri_Bauer
Panaszra tett személy InGame neve:
Luke_Reyes
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Rendvédelmi tagként indok nélküli fegyverrántás, indok nélküli előre lövés.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Mielőtt ide írnád, hogy 'pgztem' mondanám, hogy Marcell megmondta ez nem volt pg

Szia! Engedjétek meg, hogy hozzászóljak mivel a srác a frakciómból van. Egyrészt PG nem lehetne mert indokolatlanul rántanak rá fegyvert, azért mert tovább megy, teszem hozzá nem is lőtt rátok meg semmi ti kilővitek a kerekét majd M110el kidurrantjátok a kocsiból. Véleményem szerint teljesen jogos a PK

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Bauer
Szia! szerintem is igaza van Bauernek Enyit tudok mondani Bauer öröké a legkomolyabb maradsz sziaasztok an szeretlek titeket

• Imádom
Csá, a panaszt én fogom bírálni várom az érintett válaszát 24 órán belül! Illetve a felesleges hozzászólásokat kerüljük el.

• Imádom
Mivel a szerveren volt már ebből egy ügy, illetve Marcell osztott ki szankciót egy embernek, ha ő abban a pillanatban ezt látta helyesnek, én őt nem fogom felülbírálni. így ezzel nem nagyon tudok mit csinálni. Ha nem értettetek egyet Marcell döntésével, hogy csak egy ember kapott jail-t, azt ott kellett volna jelezned neki, a videó-ban gondolom az is benne volt hogy szétlőtték az autódat, miután elhajtottál. A panaszkönyvet ennek tudatában lezárom.
Szép estét.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.