DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Sanyi
Hány éves vagy?
15
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
1 éve
Hány játszott perccel rendelkezel?
20,056
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
4-5 órát
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Sanyi hívnak 15 vagyok, Békés Vármegyében élek . Eléggé szeretem nyomni azt MTA-t kb. 3-4 éve játszom vele rendszeresen. Eleinte még kisebb szervereken vettem részt mivel nehéz volt számomra elkezdeni a seemta-t de már már úgy gondolom helyt állok itt is. Szabadidőmbe elég sokat játszok, illetve edzek. Igazábol ennyit tudok magamról mondani.
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
indig is az volt az álmom, hogy honvéd legyek illetve ki szeretném, magam probálni ebbe az egészbe.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
igen, voltam tek, pd. tek-be Őrmester voltam. PD-be akadémista.
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
voltam a TEK-be voltam PD-be. azért mert bent voltam 1 időt és meg úntam az egészet.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.
Teljes név: Volkov Mikhail
Születési hely, idő: 1995.04.02
Anyja neve: Volkov
Bejelentett lakcím: Safai út 19/cb
Állampolgársága: Amerikai
Személyigazolvány száma: 349521PG
Neme: Férfi
Családi állapota: Elvált
Testmagassága: 170
Testsúlya: 55 kg
Telefonszáma: +38-76-805-4022
III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
Középfokú iskolai végzettség: Tecnikum
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: neumann jános rendészeti technikum
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): Informatikus
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: palmán istfer egyetem
Nyelvismeret (ha van): Német ceh anya nyelv
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Informatika
Korábbi munkahelyek: Boros.kft és Marketing.kft
Munkaviszony fennállásának ideje: 2018.03.01 - 2019 .05.02
Távozásának oka: családalapitás
IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
nem voltam.
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
nem.
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Természetesen
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: B1 B2
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
igen. M16 3246518
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
Nem.
Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2025.10.26
Aláírás: Volkov Mikhail.
Aláírás: Volkov Mikhail.