Elutasítva Vladimir Popov Un an kérelem

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Krizsanakos

Újonc
2025. 07. 03.
37
1
LS karakter
Pablo Vincent
dawn.png

Neved:
< Vladimir Popov >

Kitiltás időpontja:
<
2025.08.22,0:22 >

Kitiltás időtartama:
<
1 hónap >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Jack >

A kitiltás indoka:
<
RP alóli kilépés >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Nos, valóban ez úgy történt hogy aranybank előtt kifagytam a játékból ami szerintem logokban is látszik hogy időtúllépés miatt. Amint visszalépek rögtön és erről van bizonyíték szintén logba, akartam írni adminnak, hogy vigyen rendőrség,hogy rakjanak börtönbe. De mikor írtam volna reportot, rögtön jön egy tekes majd jön NNI és még több tekes és azt mondják amit már nem csak én hanem az NNIs csaj is tud bizonyítani sőt több tekes is hogy adjam a kazikat és nem kapok semmit. Még kérdeztem hogy akkor biztos ennyi nem kell börtön meg semmi ők azt mondták adjam a cuccot és kész. Aztán odaadtam elmentek és én léptem le lassan a szerverről,mert én azt hittem ezek megbeszélték,hogy elveszik a kazit és kész. Aztán errefel mikor akarok játszani látom bannolva vagyok. Az esetről van bizonyítékom sőt az utóbbit mikor elveszik a kazit több rendvédelmis is tudja bizonyítani. Előre is köszönöm! >

Csáó, én intéztem az ügyet. 35 percet vártunk rád.
[2025-08-22 22:49:21] [Output] : Vladimir Popov kilépett a közeledben. [Időtúllépés] Távolság: 1 yard
23:25-kor kaptad a kitiltást a szerverről RP alóli kilépés miatt, illetve Thomas George vitt befelé a rendőrségre, hogy előállítson. Nem lesz unban.

• Kedvelés
Reactions: Jack.
Szia, valóban vártunk rád elég sok időt. 35 perc alatt, hogyha eléggé rossz géped is van betöltesz.

[2025-08-22 22:49:21] [Output] : Vladimir Popov kilépett a közeledben. [Időtúllépés] Távolság: 1 yard
23:25-kor kaptad a kitiltást a szerverről RP alóli kilépés miatt, illetve Thomas George vitt befelé a rendőrségre, hogy előállítson. Nem lesz unban.
Discordon légyszi válaszolsz hogy beszéljük meg.

D
e amint mondtam odajött pár Tekes és azt mondták adjam a kazit mondtam ok és elhúztak nem mondták börtön

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.