- 2025. 06. 07.
- 19
- 16
- LS karakter
- Teresa Santini
- LV Karakter
- Gashi Camila
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 142. Mesélj magadról pár mondatban. Noel a nevem,egy kisvárosban lakok romániában nem messze a magyar határtól.Jelenleg általános iskolába járok és matek/infó szakra készülök.Hobbim a focizás,régebben csapatkapitány is voltam és már 8 éve űzöm a sportot csak nemrég sajnos lábtörést is szenvedtem miatta,de már felépültem,valamint szeretek bicózni a haverokkal meg kikapcsolódni a gép előtt.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Én szerintem talpraesettségemmel megbirnám állni helyem a csapatban,valamit már három éve egy huzamban 10-es tanuló vagyok (ez nálunk a legnagyobb média) tehát ha úgy vesszük okos is vagyok ami szerintem fontos egy ilyen frakcióba.4. Mióta játszol a szerveren? 6-7 hónapja csak voltak kihagyások több okból.4.1 Játszott perceid száma: 166004.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Attól függ mennyi időm van,volt olyan is hogy 4-5 órát de szerintem 3 óra5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szeretném megtapasztalni milyen a rendvédelmi élet a szerveren hisz voltam illegál frakcióban hósszú időkön át csak már meguntam és úgy éreztem eljött az ideje annak hogy megirjam ezt a jelentkezési lapot és tegyek egy próbát.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Rendvédelminek nem voltam tagja de mint mondtam voltam tagja illegál frakciónak vagyis a Solntsevskaya Bratva tagja Zsenya Isaova néven toborzó rangal,Márciusban csatlakoztam és Júniusban léptem ki,mert úgy éreztem hogy a frakció egyszerűen kezd összeesni.Valamint voltam a Grúz frakcióban is amiről nincs sok mondanivalóm,kiemelkedő rangom nem volt,egyszerűen éreztem hogy nem nekem való.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy fegyelmezett embert aki próbál eleget tenni a kérelmeknek és mindig próbál odafigyelni a város biztonságára.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Ügyelni a város biztonságára teljes mérékben és egyben a lakosok biztonságára is.Általános adatok
1. Teljes neve: Virgil Jansen2. Születés helye: Los Santos Medical Center3. Születés ideje: 1992.044. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: MunkanélküliElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Glen Park11. Telefonszáma: +38-76-875-1003Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Greenfield Elementary School
- Northbridge High School
-Eastmoor College of Business and Technology
-Riverstone University
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ x ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ x ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ x ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ x ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ x ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ x ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ x ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ x ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.06.25.
Virgil Jansen
Virgil Jansen