Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.
Az ügy Discordon történt megbeszélésén jelen voltam, és végighallgattam a teljes beszélgetést.
Mivel az eset során mindkét fél hibázott, az adminisztrátor felajánlotta a „jobbra-balra” lehetőséget, vagyis hogy szankció nélkül zárjátok az ügyet. Te ezzel a lehetőséggel nem kívántál élni, most pedig kifogásolod a kialakult helyzetet.
Az eseményeket részletezve: tisztában voltál a túlerővel, valamint azzal is, hogy a másik félnél fegyver van, amit számodra egyértelműen meg is mutattak. Ennek ellenére tovább provokáltad a helyzetet, amelynek az lett a következménye, hogy leütöttek (animba vertek). Ez önmagában még nem kifogásolható, hiszen a szituációt te eszkaláltad.
Ezt követően az egyik fél megölt téged, amelyért meg is kapta a megfelelő szankciót (DM). A részedről megállapított PG szintén egyértelmű volt a történtek alapján.
Az adminisztrátor kért tőled egy karaktertörténetet is, annak érdekében, hogy mérlegelni tudja, a karaktered élettörténete indokolhatja-e a viselkedését (például ha korábban hasonló vagy súlyosabb helyzeteket élt át, és emiatt nem reagál félelemmel). Az általad beküldött történet azonban tartalmilag nem volt érdemi, ráadásul nem is a te karaktered nevére szólt, így ezt nem lehetett enyhítő körülményként figyelembe venni.
Összességében az adminisztrátor jogszerűen járt el: részedről PG, a másik fél részéről DM került megállapításra. Emellett lehetőséget biztosított arra is, hogy az ügy szankció nélkül záruljon, amelyet te nem kívántál elfogadni.
Külön szeretnék kitérni a Discordon tanúsított kommunikációs stílusodra. A hozzáállásod és a hangnem, amelyben kommunikáltál, kifogásolható volt. Véleményem szerint kifejezetten szerencsés, hogy Cali végig higgadtan állt a helyzethez.
A panaszod jogtalan, az adminisztrátor nem hibázott.