Victor Moretti-Cali

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ervin43210

Újonc
2025. 11. 04.
69
44
Szerbia
LS karakter
Victor Moretti
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Victor Moretti
Panaszra tett személy InGame neve:
Cali
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan szankció.
Ic szájharc után autokerünk elött megjelent egy másik illegál fraki majd továbbá hajtottam a magamét hogy mennyenek el. Erre tovább ott fenyegettek stb viperát vettek elö, melyre már felszolaltam * Nem ajánlom, hogy mégegyszer viperát vegyél elö rám itt. Erre kaptam egyböl egy PG-t.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://medal.tv/games/grand-theft-...rzHz3xftD?invite=cr-MSxzQnksMjAwMTUwNzIw&v=60
Megjegyzés:
Várom birálóadmin válaszát.

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni. Várom az admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Kevin
Hali!
⚫Megvizsgáltam az összes bizonyítékot log/videók, amit persze a bíráló adminnak továbbítok.
⚫Első sorba, kértem tőled egy karaktörténetet, amivel a te elmondásod szerint szerepel benne az hogyha téged körbe állnak akkor sem érzi a kraktered veszélyhezetbe magát, erre kaptam tőled egy olyat amiben nem a jelenlegi neved szerepel. Ennek ellenére figyelembe vettem, de nem elfogadható ilyen helyzethez az a történet.
⚫Elővettek rád egy viperát, amit utána elrakta. Ezt elmondtam neked discordon is, onnastól hogy elővette a karaktered tisztában van azzal hogy másik félnél vipere van, ennek ellenére te tovább is olyan stílusba válaszoltál nekik ami generálta a szituációt.
Várom a bíráló admin válaszát.​

Most ájunk meg egy szóra.
Ha nekem karaktertörténetem arrol szól, hogy vissza mer szólni embereknek mikor körbekeritik akkor nem lett volna pg? Vagy nem értem már mi ez az érvelés.
Dc stilusomat meg hallod szerintem meg is érdemelték.
5 en probálták kiforgatni a szavamat, mit gondolsz, nem szolok ott se vissza?
Elkezdek valamit mondani majd szavambavág meg még szó szerint elkusoltat?
Vagynem értem a problémát.
De ha igy van a pg fogalom,ha beleirom karaktertörténetembe hogy nem félek a löfegyvertöl akkor bármikor elövehetem rá meg bármelyik pilanatba viszaszolhatok neki igaz? Akkor se leszek szankcionálva igaz?
Szerintem nem jogosan hoztad meg a döntésedet, mert ilyen nincs hogy egy karakter történet miatt kapok pg ért szankciót.
+ aki agyonvert viperával azt sajnos elfelejtetted szankcionálni az ügy után, deee gondolom megemlitem már.
De csuhy részt vett discordon, várom a birálatát.
Szerintem részemröl pg nem történt.
Attol hogy ic körbevesznek 6 an majd olyanokat irnak hogy kinek képzeled magad meg stb én meg visszaszolok nekik nem számit PG nek.
Másrészt a vipera elövételit se értettem, de tudod miért? Elmondom.
Mivel 1 irl ha elküldenek egy telekröl mivel ott bizniszelsz a munkás/tulaj elött nem jogosit fell arra hogy fél frakciot kihivnak feszültséget keltenni+ ugye irl is teli volna kamerával.
Tehát ha meg is vernek megvannak a tettesek.
Full fail rp volt a részükröl, de én iszom meg megint a levét, de majd birálóadmin dönt.
És utólag nehogy az legyen hogy nem lássátok, szeretném kérni még a szankciót arra az ic férfi karakterre, aki agyonvert ic viperával.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Az ügy Discordon történt megbeszélésén jelen voltam, és végighallgattam a teljes beszélgetést.

Mivel az eset során mindkét fél hibázott, az adminisztrátor felajánlotta a „jobbra-balra” lehetőséget, vagyis hogy szankció nélkül zárjátok az ügyet. Te ezzel a lehetőséggel nem kívántál élni, most pedig kifogásolod a kialakult helyzetet.

Az eseményeket részletezve: tisztában voltál a túlerővel, valamint azzal is, hogy a másik félnél fegyver van, amit számodra egyértelműen meg is mutattak. Ennek ellenére tovább provokáltad a helyzetet, amelynek az lett a következménye, hogy leütöttek (animba vertek). Ez önmagában még nem kifogásolható, hiszen a szituációt te eszkaláltad.
Ezt követően az egyik fél megölt téged, amelyért meg is kapta a megfelelő szankciót (DM). A részedről megállapított PG szintén egyértelmű volt a történtek alapján.

Az adminisztrátor kért tőled egy karaktertörténetet is, annak érdekében, hogy mérlegelni tudja, a karaktered élettörténete indokolhatja-e a viselkedését (például ha korábban hasonló vagy súlyosabb helyzeteket élt át, és emiatt nem reagál félelemmel). Az általad beküldött történet azonban tartalmilag nem volt érdemi, ráadásul nem is a te karaktered nevére szólt, így ezt nem lehetett enyhítő körülményként figyelembe venni.

Összességében az adminisztrátor jogszerűen járt el: részedről PG, a másik fél részéről DM került megállapításra. Emellett lehetőséget biztosított arra is, hogy az ügy szankció nélkül záruljon, amelyet te nem kívántál elfogadni.

Külön szeretnék kitérni a Discordon tanúsított kommunikációs stílusodra. A hozzáállásod és a hangnem, amelyben kommunikáltál, kifogásolható volt. Véleményem szerint kifejezetten szerencsés, hogy Cali végig higgadtan állt a helyzethez.

A panaszod jogtalan, az adminisztrátor nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.