Vargára panasz

• Thread starter Thread starter kiorzy
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 206
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kiorzy

Újonc
2024. 08. 06.
13
6
LS karakter
Jack Krantz
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Jack Grunwald

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Varga

Panasz oka, leírása, kifejtése:
indoktalan jail 2 ügy intézése egyzserre és egyiket se zárja le

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
nem voltam az admin ügy részese mert a barátom hívta egy olyan emberre akivel mikor találkozott én még bányásztam majd nem akart kocsit getelni hogy elmenjek. Nyitottam egy reportot a másik adminnak erre varga azt is elfogadta és nem zárta le. Ezért hívtam egy barátomat miközben odébb mentem erre szó nélkül berakott. Mégegyszer mondom közöm nem volt az admin ügyhöz se az előtte lévő "rp" hez se még a közelébe se voltam

Megjegyzés:

ooc stilusom meg elképzelhető hogy volt egy minimális de 150 perc vicc kategória . az is max hogy irom neki hogy" értelmezze már a logot " meg hogy irtam azt is hogy" kurvára a közelébe se votlam az rpnek"

Illetve hozzá szeretném tenni hogy én hívtam az admint,semmi köze nem volt "Jack Grunwaldnak" az ügyhöz tehát alapból nem szankcionálható a tettei mivel nem tartozik hozzá/nem rá/hozzá hívtam az admint.Mellesleg "Varga" egyszerre több ügyet is elfogad nem csak kettőt/hármat hanem akár 4-5 ügyet is.Egy üggyel nem tud foglalkozni rendesen/eljárni rendesen mivel amit én is beküldtem hogy adminnal fenyegetett az úr,nem szankcionálta/semmisbe vette a másik félnek az ooc minősítését mind addig ameddig nem szóltam neki tehát szabadon minősítette az ott/oda nem tartozó/ic telefonáló barátomat.A barátom alapból arrébb ment telefonálni,az ügy zavarása nélkül tette meg körülbelül 50m arrébb.Továbbá nem értem miért kell szankcionálni az ic történő beszélgetéseket? Semmi figyelmeztetés nem történt akár szabadon zavarhatták volna az ügyet is.Semmiféle fegyelem/tisztesség/tudás nem mutatkozott az admin ügy alatt.Nincs tisztában/nem tudja szankcionálni az alapvető szabálysértéseket.Legelsőnek is kihívtam majd nagy nehezen ide jött hozzám "IC" hogy oda adjam neki a bizonyítékot mivel a report nem engedte továbbítani a bizonyítékot,így ide kellett hívjam magamhoz.Majd nehezen döntötte el egyértelmű bizonyítékról hogy valóban szabálysértés-e vagy sem.Szerintem jobban/körültekintően kellene ismernie a szabályokat,alkalmazni azokat.Hiába mondtam hogy mi az igazam ő megcáfolta hisz nem értettem mi indokból,volt alapvető/egyszerű szabálysértés bizonyítva.Továbbá megemlítenék egyet mint pl:Adminnal való fenyegetőzést semmisbe vette majd el is nézte/engedte az úrnak.Megcáfolta szabályzatnak ellentétébe hogy mit is jelent az adminnal való fenyegetőzés.Nem figyelmeztet illetve semmit nem szól,az aü elején is érvényesült az érme 2 oldala mivel nem akarta/nem volt eszébe ide getelni a másik felet.Akkor szóltam neki hogy ide kellene getelni mivel meg kellene hallgatni őt is,szerintem nem helyes a cselekedetei,nem elég érett a felfogása,részemről ennyi,köszönöm hogy hozzá szólhattam.

Nem voltam az rp részese. Csak az admint hívó játékos kocsijában ültem. Odébb mentem telefonálni erre semmi figyelmeztetés semmi egyből kaptam 150 percet. A másik fél aki többször is ooc minősített kevesebbet kapott mint én.

Heló.
Elsősorban, amikor odamentem haverodhoz, te egyből erősködtél OOCban, hogy így úgy legyetek felszedve mind a ketten, innentől te is az ügy részese vagy. A logokat csatolni fogom ami miatt a szankciódat osztottam, a telefonálós részt pedig te is bevallottad, arról nem áll módomban csatolni semmit sem.

A bíráló admin megkapja az egész logot az adminügyről.

OOC Stílusodat bizonyító sorok.
Amiután utolsó sorodat leírtad, 2 lépést arrébb mentél, majd felhívtad haverodat, hogy jöjjön érted, ezután a szanckiódat megkaptad.

Várom a bírálatot.
További szép estét.

Értem szóval mivel szoltam hozzád ezért egyből a alim roger elleni ügy részese lettem köszönöm

az ooc stílust megértem de az vicc kategória hogy többet kaptam mint az ooc szidásért a másik meg a telefonért egy szót nem voltál képes szólni hanem egyből beraktál

Heló.
Elsősorban, amikor odamentem haverodhoz, te egyből erősködtél OOCban, hogy így úgy legyetek felszedve mind a ketten, innentől te is az ügy részese vagy. A logokat csatolni fogom ami miatt a szankciódat osztottam, a telefonálós részt pedig te is bevallottad, arról nem áll módomban csatolni semmit sem.

A bíráló admin megkapja az egész logot az adminügyről.

OOC Stílusodat bizonyító sorok.
Amiután utolsó sorodat leírtad, 2 lépést arrébb mentél, majd felhívtad haverodat, hogy jöjjön érted, ezután a szanckiódat megkaptad.

Várom a bírálatot.
További szép estét.
Nos kedves "Lawyer" nem kettő lépés volt,nem kell irreálisan leírni a történteket,szerintem bőven arrébb ment mint 2 lépés körülbelül olyan 30m lehetett nem lett lemérve nem tudok pontosat irni.Tehát az ügy zavarása nélkül elhagyta az admin ügyet amiben nem volt tanú sem pedig felperes.Továbbiakban amit tett elhagyta az admin ügyet majd te ezek után is szankcionáltad már az ott nem lévő "Jack Grunwald"-ot.Semmiféle interakciót továbbá nem folytatott veled/admin üggyel kapcsolatban tehát,ő szabadon elhagyhatta az ügyet,mivel nem követett/tett semmit!
Nem tudom hogyan/milyen féle képpen ismered a szerver szabályzatot ide értve értem az rp szabályokat is.Nem történt megnyilvánulássá nálad ezek mivel egyértelmű dolgokon/dolgokat kérdőjeleztél meg felém/a hibázott fél fele.Nem lehetett komolyan venni az ügyet,illetve te nem is akartad komolyan venni az ügyet mivel közben folyamatosan fogadtál el reportokat amelyre nem adtál választ/fölöslegesen fogadtad el másik admin társaid elől,szerintem 1-2 report nem fog segíteni a rang up-ba főleg nem ezen a módon szóval kérlek egy reportal foglalkozz mivel az én reportomat se nézted semmibe hiába jelen voltál!

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni.
@kiorzy Egy adminügy közepén te olyan stílust engedtél meg az adminisztrátorral szemben ami elfogadhatatlan!
Ne legyél abban a hitben hogyha már belekevered saját magad egy adminügybe akkor random elmehetsz mert neked fuvar kell vagy bármi.

A szankció mértékéből pedig remélem tanulsz és felméred a helyzetet amiben hibáztál, @varga nem hibázott a panasz pedig jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: Csuhy és gem
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.