Varga Panaszkönyv

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Patrik0723

Újonc
2024. 08. 02.
19
8
LS karakter
Kyler Krantz
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Kyler Krantz
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Varga
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Saját ügy intézése/bírálása
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Saját frakció illetve saját ügyet bírál.Elérhető más admin a szerveren,de azért sajátját intézi admin 1-esként.Szerver szabályzat szerint ha jól tudom admin 1-es nem intézhet saját fraki/saját ügyet amíg van nagyobb admin a szerveren.Szabályzat teljes körű ismerete kimaradt,az előző ügyön amin lett téve pk,meg is fogalmaztam hogy miért.Csomó panasz érkezik rád mint discordon mint ig mint forum,nem hiszem el hogy nem veszed észre magad.Jail nyílván jogos azzal nincs bajom leginkább az eljárással/hozzáállással.

Szia, szerintem jobban tudom, hogy mit mondott el nekem a SzuperAdmin amikor felvett. Mellesleg lehet saját ügyet intézni, akár dutyban, akár offdutyban, de ezt a bíráló főadmin is tudni fogja, teljesen feleslegesen magyarázkodom.

Nincs további hozzáfűznivalóm.
Várom a bírálatot.

További szép estét.

Helló a panaszt én fogom bírálni!
Az adminisztrátorok szintjüktől függetlenül intézhetnek saját ügyet ameddig függetlenek tudnak maradni tehát ebben nem látok problémát.
Amilyen stílus képviseltél ooc hát inkább hagyjuk is.

@varga -t arra kérem meg hogyha a szituáció úgy adódik akkor álljon adminszolgálatba, köszönöm.
Más egyéb problémát nem látok, az admin nem hibázott ennek értelmében a panasz jogtalan!

• Kedvelés
Reactions: Csuhy és gem
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.