Valentino Nero Ricci - Julio Fonz, Kjetil Eklund [ Star ]

• Thread starter Thread starter Pujaro
  • Start date Start date
  • Válaszok 2
  • Látta 146
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pujaro

Újonc
2026. 01. 08.
29
19
LS karakter
Valentino Nero Ricci
LV Karakter
Sofia Rose Ricci
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Valentino Nero Ricci
Panaszra tett személy InGame neve:
Julio Fonz, Kjetil Eklund
Panasz oka, leírása, kifejtése:
NONRP, LVL 4 alatti ember rablása, Fölösleges feszültségkeltés, forgalmas helyen való rablás, ic-ooc keverés, stb..
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://medal.tv/games/grand-theft-...Lvjk17llz?invite=cr-MSxqYjksMjM5NTQ1ODUy&v=35 , https://armin.kim/seepaste/F47p ,
Megjegyzés:
A Tiziano megosztasban volt mert en mar leleptem es ugye ot elvittek, megprobalt kiszedni beloluk amit tudott. hogyha tényleg igaz amit leirtak (kétlem) akkor az elég fontos.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
  • Fájdalmas
Reactions: Alacsony és !Flare
Halihóó!

Panaszt én fogom bírálni, várom az érintettek válaszát 24 órán belül!
Ha van még bizonyíték, vagy hozzá fűzni valód, nyugodtan írd hozzá.

Star

Madár csicsergős jó reggeleket!
Nem is tudom, hogy hol kezdjem ezt az egész történetet, de a legelején kezdem.

Kezdjük Julio_Fonz-al, hogy mi történt vele: Oda jött hozzád, mi szerint a kocsinál voltatok, és te bele szerettél volna nézni a csomiba, majd egy szép hangnemmel, és egy erős kifejezéssel be szólt neked. [2026-03-14 02:42:30] [Output] : Julio Fonz mondja: Nem nyulsz csomiba [2026-03-14 02:42:31] [Output] : Julio Fonz mondja: Nigger. Ezután random át ad neked egy füves cigit, majd te belenézel a csomiba. - Ki vettél egy MP5-ös lőfegyvert, majd valószínűleg meg szeretted volna nézni, de nem tudtad vissza rakni. - Erre Julio Fonz kiszállt, majd egy ilyen meg szólalást tett: [2026-03-14 02:43:19] [Output] : Julio Fonz mondja: Foleg nem ppset, ugye ezt a csomizásra montad, hogy nem csomizunk, " főleg nem ppset ". - Majd Tizziano, meg is kérdezte, hogy mi az a pp, mivel ugye IC-be beszéltetek, így jogosan kérdezte meg, hogy mi is az pontosan, majd erre Juliotól a választ kapta, hogy " premiumpont ".

Julio Fonz a szerveren 1 hónap bann-t fog kapni: NonRP, DM, Ic-ooc keverése, feszültségkeltés, és LVL 4-es ember ki rablása miatt, FGH helyen való emberrablás, ooc stílus véget.

Térjünk rá Kjetil Eklund történtetére: Első sorban is az első meg szólalásod miatt, egyből egy feszültséget keltettél mindenki között. [2026-03-14 02:44:03] [Output] : Kjetil Eklund mondja: Mit ir a csávo miatt Ic-ooc-t is kevertél, IC nem írünk, hanem beszélünk. Mivel nem válaszoltatok a Panaszkönyv alá, és semmilyen bizonyítékot nem kaptam, hogy te miért is voltál állig fel fegyverekezve, ez miatt ennek a szankcióját is megkapod.

Kjetil Eklund a szerveren: 1hónapos ki tiltást kap: NonRP, FGH helyen való rablás, DM, Ic-ooc keverés, LVL 4-es ember ki rablása, Indokolatlan nagy kaliber, Feszültségkeltés, ooc stílus véget.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.