Uwe_Sveh Jelentkezése.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

petoboss

bmw kiraj 🚀
Very Important Person
2025. 10. 07.
121
91
LS karakter
🇪🇸Guillermo Carranza
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Marci, 29
Account ID-d?
>9609
Hány játszott perccel rendelkezel?
>1969
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok, Marci vagyok 29 éves. Autószerelő és karosszéria lakatos szakmát végeztem még anno, de nem abban dolgozom. Jelenleg ausztriában egy fagyos raktárnak az áru átvételezési papírmunkáit végzem már több mint 5 éve. Szabadidőmben játszok, autót szerelek, párommal vagyok. Szeretek utazni sok helyen jártam már, de azért van még pár hely a bakancslistán. Maximalista vagyok szeretem ha mindig minden rendben van, vagy annál is jobban. Ha valami érdekel hamar megtanulom és sok időt szakítok rá, viszont ha nem érdekel sajnos még véletlen sem ragad meg a fejemben. Szeretem magam új dolgokban kipróbálni, pont mint most! :)
Mi egy adminsegéd feladata?
> Megválaszolni a mások által feltett kérdéseket, valamint segíteni ha valaki elakadt, könnyíteni az Adminok dolgát.
Hozzájárulni a szerver fejlődésének a sikeréhez.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
> Gyors, Lényegre törő és mind ezek mellett kedves, mindenre próbál megoldást/választ találni.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
> Szeretnék a játékosoknak segíteni, volt lehetőségem kipróbálni, hogy hogyan működik és nagyon megtetszett. Valamint ez is kis változatosságot vinne a játszott perceimbe.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
> Régóta játszok az MTA-val, szeretek segíteni, illetve én délelőtt és este vagyok online amikor már esetleg DGH/Admin társaim pihennek.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
> Ha fenn vagyok a szerveren, mindig fogok tudni foglalkozni vele.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
> Városháza: Fontos, hogy minden irata meglegyen, hogy a későbbiekben ne legyen ebből probléma. Illetve tájékoztatnám a melóhelyekről.
Plázát: Ott minden egy helyen van, bolt hogy tudjon venni magának telefont, bank hogy tudja kezelni a pénzügyeit , ruha bolt hogy testre tudja szabni magának a karakterét.
Autókereskedést: Jobb járni egy járművel mint futkorászni mindenhova és tudatnám vele, hogy a munka járművet nem használhatja magáncélra.

Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: szeretek fejlődni, jó a megoldó készségem, maximalista vagyok.
negatív: keveset alszok ( :D ), túlizgulok dolgokat, maximalista vagyok. (tudom sok esetben jó, de sok esetben rossz..)​

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadásra kerül, a további információkkal keress fel privát üzenet formájába!

• Imádom
Reactions: petoboss
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.