FA/SA bírálatra vár Unbant Szeretnék kérni

• Thread starter Thread starter Miki
  • Start date Start date
  • Válaszok 2
  • Látta 112
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Miki

Újonc
2025. 10. 28.
16
2
LS karakter
Adam Max
LV Karakter
Adam Max
Sziasztok ell kovetem egy szabaly meg szegest mert ki vettem a kocsiboll 90 medalt es nem tutam hogy pp es medall targyakat nem szabad ki venni szolt is az admin hogy panaszt kaptam nem tutam be lepni a forumba mert aszt hittem hogy az in game leszo kell meg az email cim máma tutam meg hogy bé kell regisztrálni az egyik ismerősőm vállaszolt hogy visza agya a medált ez meg is tőrtént én montam hogy visza adom a pénzt ugyebar mert ell attam neki a medálokat monta nekem hogy nyugotan rá ér mert ő megy a lányahoz 2 napra mikor visza jőn akor oda adom ez igy zárult le de utana az admin monta hogy oda kéne adnom mert akor ban ell montam hogy nincs fent aszt monta akor agyam oda neki montam hogy persze csak ell kell fusak zacis mert nincs anyi nállam 6 ig adott időt ell mentem zacis de sajnálatosan nem gyűlt ősze a pénz 6 ig és őrők bant kaptam és ha adnak még egy eséjt át olvasom a szabályzatot és nem csinálok ilyent tisztelletel Miklós Dénes

dawn.png
Neved:
< Adam Max >

Kitiltás időpontja:
< 2025.10.27.19:04 >

Kitiltás időtartama:
< soha >

Admin neve, aki kitiltott:
< Gato,Kevin >

A kitiltás indoka:
< Event item csomagtartozasa[pk]Kevin >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok! Azért kaptam mert ki csomagtartosztam 90 medált nem tudtam hogy nem lehet medált el kobozni,de visza is lett adva a tullajdonosnak .Arif C Dante-nak visza szeretem vollna adni a pénzt és meg is beszéltük hogy visza adom csak ő jellenleg nem tartoszkodik 2 napig a szerveren mert a kislányával van ha visza jőn a szervere az lesz az első hogy visza adom neki a pénzt . Nagyon sajnálom azt amit tettem nagyon szeretnék visza meni a szervere, mert ott vannak a barátaim és szeretnék vellük játszani.Mostmár tanultam a hibámból és soha tőbbet nem fogok ilyent csinálni.Üdv:Adam Max. >

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.