Elutasítva Unbann kérelem Pelambre felé

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

hadam0511

Újonc
2025. 05. 19.
2
0
LS karakter
Logan Adam
LV Karakter
Vladimir Ivanov Tarkov
dawn.png

Neved:
< Alexejevics Kravcsenko >
Kitiltás időpontja:
<
2025/06/14/ 14:07 >
Kitiltás időtartama:
<
Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
<
Pelambre >
A kitiltás indoka:
<
Multiaccount, admin szidás >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
szerintem jogtalan a bann mert az admin szidás nem történt meg( én nem szidtam egy admint se) a mulltiaccount valamilyen szinten valos mert tesomé volt a gép nekem oda adta ezt és ő pedig vesz másikat ezért mivel megosztotta velem a régi accját a géppel együtt elvileg multiacc és én nem vágom hogy ez most valoban multiacc. válaszodat elörre is köszönöm. >

hdavid02 account az amire kaptad a kitiltást.

Aleksandrov Sztepanov / Dávid nevű discord felhasználó szidta FK discordon Petii adminisztrátorunkat ( ).
Rákerestem erre a karakterre, mely kidobott egy találatot, ezen fiók neve: Davidh02, 06.01-én volt fent utoljára, amikor is serial váltást kapott. 0-zódott a serial, új nem lett kapcsolva a fiókhoz, azóta fent se voltál ezzel a karakterrel.

Tehát nekem elég érdekes az, hogy az egyikre érkezik egy serial váltási kérelem majd amikor elfogadásra kerül akkor ugyanahhoz a géphez csatlakoztatjuk a másik, kb teljesen ugyanolyan "David" nevű fiókunkat.

Ha valóban a tesódé volt a gép, és odaadta, akkor az általa létrehozott, multiaccountot használtad, amit ha olyan szempontból nézünk, akkor pedig accountmegosztás, mely szintúgy örökös kitiltással jár.

Mellékesen funfact már csak, hogy itt fórumon a karakterneved Logan Adam, a szerveren is van egy ilyen karakter, mely örökös kitiltással rendelkezik közösségrombolás miatt, valamint a felhasználóneve ugyanaz, mint neked itt fórumon.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.