Neved:
< Hungarocel Henrik >
Kitiltás időpontja:
< 2024.12.12. 21:44 >
Kitiltás időtartama:
< soha >
Admin neve, aki kitiltott:
< pelambre >
A kitiltás indoka:
FUN névvel való regisztráció, szerverszidás discordon, adminok zaklatása UB-val kapcsolatban.
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
Sziasztok, ezúton szeretném unban kérelmemet benyújtani a DawnMTA LS szerverre való visszajutás érdekében.
Tisztában vagyok vele, hogy a kizárás oka a „FUN névvel való regisztráció (A régi nevem: Hungarocel Henrik, amivel most jelentkeztem Henry Blackwood az lenne az új nevem!), szerverszidás discordon, adminok zaklatása UB-val kapcsolatban” volt. Ezúton szeretném őszinte sajnálatomat kifejezni a viselkedésemért. Belátom, hogy a cselekedeteim helytelenek voltak, és nem tükrözik azt a tiszteletet, amit a szerver közössége és az admincsapat felé tanúsítani kellene. Viszont a "szerverszidása discordon" című indok az nem történt meg vagyis én nem tudok róla, hogy a szervert valamikor is szidtam volna!!
Azóta (2024.12.12) átgondoltam a történteket, és szeretném biztosítani Önöket arról, hogy hasonló eset többé nem fog előfordulni. Amennyiben lehetőséget kapnék a visszatérésre, a szabályokat maximálisan betartva, tiszteletteljesen szeretnék újra részt venni a közösség életében.
Tisztában vagyok vele, hogy a döntés az admincsapat kezében van, de nagyon hálás lennék, ha átgondolnák a tiltás feloldását, akár próbaidős vagy feltételes jelleggel is.
Köszönöm, hogy elolvastátok a kérelmemet!
Attachments
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)