Elutasítva Unban Kérelem _ Tuba

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

GifixYT

Újonc
2024. 09. 01.
11
4
dawn.png

Perlaki Lucas :
< >

Kitiltás időpontja:
<
2025.02.28 >

Kitiltás időtartama:
<
2025.05.29 >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Tuba >

A kitiltás indoka:
<
Buggkihasználás, Adminnak való hazudás >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Semmi bugg kihasználás nem történt, Tuba pikkel rám mert be álltam mögé autoval és nem birt kijönni majd a haverja agyonvert, és még nekik ált feljebb és 4 es adminként tovább áltak csak ugy, majd elmentem korház, be hajtottam autoval mert eltört mind 2 lábom és mentős ugyebár nincs admin nem ad healt, és 25 perc varakozástól meg akartam szabadulni, majd hivtam admint hogy getelje ki a kocsimat és tubának mégcsak köze se volt semmihez de azért ő ki bannol mert haragszik rám. ilyenkor ez ledöbbentő hogy egy 4 es adminról van szó. Nagyon szeretnék játszani a szeron, ma ha már megnyilt, nem akarok varni még 2 hetet. Köszönöm szépen előre is. >

Miután leírod hogy pikkelek rád, mert olyanért kaptál szankciót amit konkrétan a szemem előtt csináltál meg, elvégre kórház előtt nem véletlen van lezárva a terület ( Nem szabad behajtani autóval) mégis csak sikerült, utána pedig admint hívsz hogy bebuggolt az autód, nemtudom kiből szeretnél viccet csinálni. Időszakos kitiltást nem oldunk fel, várd le.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.