Bírálatra vár UB kérelem

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Csibe26

Újonc
2025. 09. 03.
13
2
LS karakter
Jordan Core
dawn.png

Neved:
< Jordan Core >
Kitiltás időpontja:
<
2025.09.15 22:18 >
Kitiltás időtartama:
<
Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
<
Cole >
A kitiltás indoka:
<
Multi account >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Régebben a régi gépemen játszottam a szerveren 2024.októberében. Azóta új gépem lett és próbáltam megtalálni a serialomat, de amikor lett rá rakva a windows vagy én nemtudom, valahol valamikor nem lett megadva és ezért nem tudtam se cmdbe se sehol megkeresni. Ezért gondoltam, mint legegyszerűbb megoldás csinálok 1 új accountot. Mint látható a másik accountomon amibe 2024.10.28-án léptem be utoljára van 33 játszott percem, semmi aj, semmi ban(ezt leszámitva). Tehát nem értem a kitiltás okát, ha nem tudok hozzáférni már ahhoz a fiókhoz akkor miért baj, ha csináltam 1 újat? Abba úgyse tudok belépni, meg miért lépnék bele, ha ennyi időt beleöltem már egy új accountba. Ráadásul megpróbáltam veled Cole itt kapcsolatba lépni, de te még válaszra sem méltattál! Nem nonoztam a szerveren, se nem romboltam a közösséget, próbáltam jól érezni magamat és normálisan rpzni. Amin most játszottam account azon 1 OOC minősítés volt, azt is az ismerősöm kérte rám meg 1 fk jumpom van. Szeretnék kérni még 1 esélyt, hogy játszhassak a szerveren. A választ és bírálatot köszönöm előre is! >

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.