Elfogadva UB kérelem [Den]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tamas03640

Újonc
2025. 06. 11.
8
5
LS karakter
Ali Jori
dawngreen.png

InGame neved:
Dary Oel
A kitiltás időpontja:
2026.02.25. 19:02
A kitiltás időtartama:
Perma ban
Admin neve, aki kitiltott:
Den
A ktitiltás indoka:
Bug kihasználás, súlyos Non-RP.
Amiért szeretnéd az unbant:
Tisztelt Adminok!

Azért írok, mert szeretnék unban kérelmet benyújtani.

Tudom, hogy súlyos szabályt szegtem amikor a barátommal egymást bilinccsel átbugoltattuk egy HQ kerítésén és megértem, hogy ez miért volt problémás a szerveren. Utólag átgondolva nagyon buta és meggondolatlan hibát követtem el, és ezért elnézést kérek.

Egy új esélyt szeretnék kérni ezúttal, és ezt most tényleg nem akarom elhibázni. A szerveren több frakcióban is megfordultam, egyikben fél évig is bent voltam, míg másokban 2-3 hónapokat, és mindenhol megálltam a helyemet, sehonnan sem raktak ki soha, hanem idő hiánya miatt léptem ki én magam. Bizonyítani szeretném, hogy igenis komoly tudok lenni, és helyt tudok állni a szerver közösségének tagjaként.

Egy célkitűzésem is van, egy régi barátommal beszéltem DC-n egy hónapja kb, és elhatároztuk, hogy egy non-script frakciót hoznánk létre, aminek már a DC felületét össze is állítottuk nagyjából, már csak rám lenne szükség, hogy a szerveren is tudjunk nekifogni beszerezni a dolgokat, és szervezkedni. Ha ez a kis non-script frakció összejönne, akkor hozzáadnánk mi is egy nagyon fun RP élményt a szerverhez, amire lehet, hogy sokan vágynának. Ez az ötlet egyedi szerintem a szerveren, de még nem árulnám el, hogy mi lenne az, mivel még lenne vele IC meló bőven.

Nos ez sajnos hosszúra sikeredett, de remélem a bíráló adminnak lesz türelme végigolvasni! Most ezzel a tervvel jóvá tudnám tenni az eddigi hülyeségeimet is, és ezt be is fogom bizonyítani, ha megkapom a bizalmatokat.

Megjegyzés:
-

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.