- 2025. 06. 23.
- 9
- 1
- LS karakter
- Matteo Vincenzo Moretti
Neved:
< David Garcia >
Kitiltás időpontja:
< 2025.08.07 >
Kitiltás időtartama:
< 1 hónap >
Admin neve, aki kitiltott:
< Csuhy >
A kitiltás indoka:
< OOC szidás >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Én úgy gondolom, hogy eléggé idegesitő az, hogyha ugyanazok az emberek (TEK), másodjára is neked jönnek, úgy hogy te csak szimplán állsz az út szélén, és amikor 1.nek jönnek neked, és oda mész hozzájuk, hogy azért az RP meglegyen, mert tudtommal Rpzünk, semmit sem mondva elhúznak előtted. És amikor már 2.-jára jönnek neked, úgy hogy ugyanott állsz egy olyan helyen ami jó belátható és egyenes szakasz, akkor ki csúszik valami idegességből, de rá 1 percre már bocsánatot kérsz tőlük mielőtt admin vagy bármi fel lett volna hozva, majd amikor megérkezett az admin, meg sem nézve a logot vagy bármi, mivel neki is elmondtam, hogy bocsánatot kértem elég hamar, és nem is lett K. betű használva a bizonyos OOC szidásnál, hanem egyszerűen kitilt. De be is linkelem a logot: https://pastebin.com/3P9iP5Pa. És bevallom a forrófejűségem, de a logban minden látszik, meg itt a nyár vége, mindenkinek suli valakinek indul a gyakszi, szeretném, még ezt az 1 hónapot kihasználni nyugisan, mivel a szerveren kapcsolódom ki, mert napközben edzésen vagyok >
Utoljára szerkesztve: