- 2026. 01. 19.
- 9
- 0
- LV Karakter
- Santos Lucas
Panasztevő InGame neve:
► Santos Lucas ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Tyzee Stokes ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► volt egy üldözés, amely során a haverom vezette az autót. Nála volt fegyver és töltény is, nálam semmi illegális nem volt, csak egy telefon és egy balta. Az üldözés előtt gyorsan átadtam neki a kulcsot, majd nem tudtam kiszállni a járműből, mivel mozgásban volt. Amikor elfogtak minket, IC azt mondtam a TEK-nek, hogy a sofőr elrabolt ami a helyzet alapján hihető is volt, hiszen fegyver volt nála. Ennek ellenére ugyanannyi büntetést kaptam, mint ő, pedig ő volt a sofőr és nála volt illegális fegyver. Az IC magyarázatom: Nem volt sem lehetőségem, sem logikus okom arra, hogy menekülés közben kiszálljak vagy értesítsem a rendőrséget, mivel az a karakterem életét veszélyeztette volna. A szituációt próbáltam reálisan és szabálykövetően lejátszani. És az OOC probléma: Az egyik TEK-es vagy NAV-os
"Tyzee" engedett más játékosnak, hogy elmenjen ATM-hez, amikor nem volt nála elég pénz, de a mi esetünkben ugyanezt nem engedélyezték. Ez egyértelmű OOC kivételezésnek minősül. Ráadásul a társamat óvadékkal elengedték, engem nem – pedig a logika alapján neki súlyosabb bűncselekményei voltak. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► [B Nem találtam a logot, de a haveromnak megvan minden.] [/B] ◄
Megjegyzés:
► Válaszod ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)