Tyzee Stokes-Santos Lucas [rey]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Santos Lucas

Újonc
2026. 01. 19.
9
0
LV Karakter
Santos Lucas
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Santos Lucas
Panaszra tett személy InGame neve:
Tyzee Stokes
Panasz oka, leírása, kifejtése:
volt egy üldözés, amely során a haverom vezette az autót. Nála volt fegyver és töltény is, nálam semmi illegális nem volt, csak egy telefon és egy balta. Az üldözés előtt gyorsan átadtam neki a kulcsot, majd nem tudtam kiszállni a járműből, mivel mozgásban volt. Amikor elfogtak minket, IC azt mondtam a TEK-nek, hogy a sofőr elrabolt ami a helyzet alapján hihető is volt, hiszen fegyver volt nála. Ennek ellenére ugyanannyi büntetést kaptam, mint ő, pedig ő volt a sofőr és nála volt illegális fegyver. Az IC magyarázatom: Nem volt sem lehetőségem, sem logikus okom arra, hogy menekülés közben kiszálljak vagy értesítsem a rendőrséget, mivel az a karakterem életét veszélyeztette volna. A szituációt próbáltam reálisan és szabálykövetően lejátszani. És az OOC probléma: Az egyik TEK-es vagy NAV-os
"Tyzee" engedett más játékosnak, hogy elmenjen ATM-hez, amikor nem volt nála elég pénz, de a mi esetünkben ugyanezt nem engedélyezték. Ez egyértelmű OOC kivételezésnek minősül. Ráadásul a társamat óvadékkal elengedték, engem nem – pedig a logika alapján neki súlyosabb bűncselekményei voltak.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[B Nem találtam a logot, de a haveromnak megvan minden.] [/B]
Megjegyzés:
Válaszod

Utoljára szerkesztve:
várom a válaszát.
Elnézést hogy én reagálok most, de ezt kihagytam Lily Salvatore: (( Tyzee Stokes: (( óvadékot mi döntjük el )) Tyzee Stokes: (( meg azt is hogy ki mehet ki ATM-hez és ki nem )) )). Ezt ő OOC eldöntötte hogy kit enged ki ATM-hez, de amikor megkérdezte Lily, akkor őt nem engedte. OOC nem szép dolog kivételezni, és ilyet nem is lehet csinálni tudtommal, hogy OOC lebeszéli hogy kit enged ki. Lehet nem voltunk mi szimpatikusak neked, és a másik srác az volt, de ilyet csinálni nem fair, hogy kivételezel a játékosok között.

Sziaaa!
IC ügy. ez nem OOC kivételezés volt, csupán OOC írtam le. Stílusod dönti el hogy mi hogyan bírálunk. Ha nem tetszik valami akkor NAV vezetőségnek jelezheted, ők szíves örömest beszélgetnek veled.

• Kedvelés
Reactions: Pocok
Sziaaa!
IC ügy. ez nem OOC kivételezés volt, csupán OOC írtam le. Stílusod dönti el hogy mi hogyan bírálunk. Ha nem tetszik valami akkor NAV vezetőségnek jelezheted, ők szíves örömest beszélgetnek veled.
IRL semmi baj nem volt a stílusával, végig együtt működött veletek, mégsem adtatok neki olyan opciót hogy kimehessen ATM-hez, a másik srácnak pedig OOC irtátok le, akkor most IC-OOC kevertek, vagy miről van szó. Azért itt nyitottam Ticktet, hogy a NAV-os leader is lássa, és ő is szóljon hozzá valamit. Mivel felkeresni elég nehéz, így ezt éreztem a legjobb opciónak.

IRL semmi baj nem volt a stílusával, végig együtt működött veletek, mégsem adtatok neki olyan opciót hogy kimehessen ATM-hez, a másik srácnak pedig OOC irtátok le, akkor most IC-OOC kevertek, vagy miről van szó. Azért itt nyitottam Ticktet, hogy a NAV-os leader is lássa, és ő is szóljon hozzá valamit. Mivel felkeresni elég nehéz, így ezt éreztem a legjobb opciónak.
fórumon fel tudod keresni, hozzáteszem CSH miatt nem vittem ki ATM-hez.
várom a bírálatot

Ha nem tetszik valami akkor NAV vezetőségnek jelezheted, ők szíves örömest beszélgetnek veled.
fórumon fel tudod keresni
Röviden és tömören ennyi.

Szíve-joga eldönteni, hogy kivisz-e az ATM-hez, vagy sem. Nem kötelessége. Amennyiben pedig az intézkedésével nem értesz egyet, IC tudsz rá panaszt tenni fórumon, a megfelelő helyen. Szabálysértés nem történt, zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.