- 2025. 09. 09.
- 62
- 64
- LS karakter
- Tyzee Stokes
Panasztevő InGame neve:
► Tyzee Stokes ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Dami ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Nem megfelelő ügyintézés, érme két oldala vizsgálatának hiánya, Saját FK ügy intézés.
Szürreálisnak tartom, hogy egy ilyen miatt feltétlen adminjailt kell osztani. Azt is szürreálisnak találom, hogy erre nem lett létrehozva szabály az illegál felé nézve. Nincs megadva a lehetőség a CP-ből való kijutáshoz, hiszen rögtön olyankor fegyver van rám tartva és rögtön PG-nek minősül. Természetesen megértem a másik oldalt, de ha ez egy behatolásnál van, olyankor SK rögtön a szituáció. Fair-ség nincs benne, nem volt az érme két oldala rendesen átvizsgálva, sajnálatos módon nem vagyok megelégedve az admin ügyintézésével. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► én szemszögem
adminügy log ◄
Megjegyzés:
► Alapjáraton a CP-ből való kilépés véletlen volt, amit annak köszönhetek, hogy CP-ben gépeltem és ugye ez a probléma nem lett megoldva mióta világ a világ. Az admin az ügyet letudta annyival, hogy legközelebb nem CP-ben kell gépelni és kész. (Ezt azért írom le, hogy megelőzzem a "de minek mész ki" hozzászólásokat. Megértést köszönöm. ◄
A Témához további hozzászólást nem szeretnék kérni, csupán a bírálatra van szükségem.
Indok: Nincs mit megmagyarázni a témán, hisz ez nem egy olyan dolog ahol bármilyen döntést is meg kéne kérdőjelezni, hisz "meg van mondva" minden az admin által.
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)
.png)