I. IN CHARACTER
Ebben a részben az IC karakteredre vagyunk kíváncsiak, válaszaid így add meg.
Ebben a részben az IC karakteredre vagyunk kíváncsiak, válaszaid így add meg.
Teljes név:
Tyler McOaley
Születési hely, idő:
2000.03.12 Los Santos Medical Center
Bejelentett lakcím, tartózkodási hely:
Los Santos, Maple Street 22
Korábbi munkahelye(i):
Bányász, Benzínkút pénztáros.
Büntetlen előéletű? (X-el jelölje a négyzetben)
[X ] IGEN
[ ] NEM
Miért szeretne a Rendőrség köreibe csatlakozni?
Azért szeretnék a rendőrség kötelékébe tartozni, mert mindig is fontos volt számomra a rend és a biztonság. Szeretnék tenni azért, hogy az emberek nyugodtabban élhessenek, és hogy kevesebb legyen a bűncselekmény az utcákon.
Nem a hatalom vagy a rang miatt jelentkezem, hanem azért, mert úgy érzem, hogy képes lennék felelősségteljesen ellátni ezt a feladatot. Tudok nyugodt maradni stresszes helyzetekben, és igyekszem mindig átgondolt döntéseket hozni.
Emellett szeretnék fejlődni is, tapasztalatot szerezni, és hosszabb távon a rendőrségen belül felépíteni a saját utamat.
Volt már korábban tapasztalata a Rendőrséggel? (Amennyiben igen, fejtse ki!)
Nem.
II. OUT OF CHARACTER
Ebben a részben Rád, OOC vagyunk kíváncsiak. A valóságnak megfelelő dolgokat adj meg, korrektség nálunk fontos a frakcióban.
Ebben a részben Rád, OOC vagyunk kíváncsiak. A valóságnak megfelelő dolgokat adj meg, korrektség nálunk fontos a frakcióban.
Mutatkozz be néhány mondatban:
Sziasztok, egy 20 éves vagyok, jelenleg egészségügyben dolgozom . Szabadidőmben szeretek játszani, főleg RP szervereken, mert jobban leköt a komolyabb, szerepjáték alapú játékmenet. Alapvetően nyugodt, türelmes embernek tartom magam, jól tudok csapatban dolgozni, és igyekszem mindig normálisan kezelni a helyzeteket.
Nem vagyok teljesen új az RP-ben, van már némi tapasztalatom, de szeretnék még fejlődni és egy stabil közösség része lenni.
Mióta játszol a DawnMTA szerverén és jelenleg mennyi játszott perced van?
1 hete, 551 perc
Miért szeretnél a frakció tagja lenni, miért pont a Rendőrség?
Azért szeretnék a rendőrséghez csatlakozni, mert ez az a frakció, ami szerintem a legjobban hozzátesz az RP-hez. Szeretem az olyan helyzeteket, ahol nem csak „menni kell és lőni”, hanem gondolkodni, kommunikálni és normálisan lekezelni a szituációkat.Úgy érzem, hogy a stílusom inkább nyugodt és szabálykövető, ezért közelebb áll hozzám ez a szerep, mint például a bűnözői oldal. Emellett szeretném jobban beleásni magam a komolyabb RP-be, és ebben a rendőrség szerintem sok lehetőséget ad fejlődni. Nem csak „frakciót keresek”, hanem egy olyan helyet, ahol hosszabb távon is aktív tudok maradni és hozzá tudok tenni a játékhoz.
Miért téged válasszunk? Emelj ki pár jó illetve negatív tulajdonságot is.
Úgy gondolom, azért érdemes engem választani, mert nyugodt és türelmes ember vagyok, nem kapkodok el helyzeteket, inkább átgondolom mielőtt reagálok. Jól tudok csapatban dolgozni, és nem az a típus vagyok, aki feleslegesen konfliktust keres. Ha valamit nem tudok, inkább kérdezek és tanulok, mint hogy elrontsam.
Negatív tulajdonságként talán azt mondanám, hogy néha túl óvatos vagyok, illetve idő kell, mire teljesen feloldódom egy új közösségben, de utána stabilan és aktívan jelen vagyok.
Naponta mennyi időt tudnál fordítani a frakcióra?
3-4 órát
Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Mennyi időt töltöttél el bennük, és miért hagytad ott őket?
Korábban RP-ztem már, viszont kb. 2 éve nem játszottam aktívan, most kezdtem újra. Régebben voltam pár frakcióban , de már nem emlékszem pontosan mindenre, Most viszont szeretnék egy stabil helyen maradni hosszabb távon, és jobban beletenni az időt és energiát. (Rendőrség,OMSZ, és pár Maffia)
III. EGYÉB
Karakter ID (HOME panelben találod):
10441
Jelenlegi játszott perc (HOME panelben találod):
551
AdminJail-ek (UCP-ről kép):
Kitiltások (UCP-ről kép):
Előző nevek (UCP-ről kép):
Bármi ami az előéletedhez hozzáfűznél (Opcionális):
-
Rendelkezel Discord programmal?
Igen
Elolvastad a Rendőrségi Akadémia szabályzatát, annak menetét és elfogadod az ott leírtakat?
Igen
Elolvastad a Rendőrség frakciószabályzatát és elfogadod az ott leírtakat?
Igen
Ezen jelentkezési formanyomtatvány beküldésével elismeri, hogy minden ön által írt adat teljes mértékben a valóságot tükrözi, abban kétes vagy nem bizonyítható állítás nincs.
((Tudomásul vetted az összes követelményt, ezeknek megfelelsz és teljesíteni tudod őket. Valamint elfogadod, és a sikeres felvétel után betartod a frakció szabályzatát.))
Tyler McOaley.
[/spoiler]