Tryfon Manas - Rendvédelem.

2025. 03. 17.
27
27
LS karakter
Tryfon Manas
LV Karakter
-
Alapjáraton nem ide terveztem nyitni, de nincs rá megfelelő részleg fórumon.

dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Tryfon Manas
Panaszra tett személy InGame neve:
-
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Fralció meetingen meg lett beszélve hogy nem lehet rázárni a bankot az illegálra, aztán mostanában mégis csak ez megy.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/d4q2nl ; https://streamable.com/ywoqr4
Megjegyzés:
Miután meghalt az összes rendvédelmis aki bent volt, az ajtók zárva maradtak, én kaptam egy vh spawnt mert újraéledtem és nem vehettem tovább részt az rpben, de a többieknek bent kellett maradniuk, mert hogy ők várják elvileg az erősítsét.

Tilos a dupla-tripla hozzászólás. - 20 büntetőpont @flim
Chad Everly: (( itt nem mentek ki ))
Chad Everly: (( itt halunk meg ha az szamit ))

Ilyeneket írnak közben

• Haha
Reactions: :DD
cső én lennék a Chad Everly, azért irtam ezt mivel meghaltam, ujraéledtem, és bent maradtam veletek (sarokba ültem).
Ergó, nem segítek egy olyan RP szálba úgyhogy nem vagyok / nem lehetek a tagja.

Szia a videókon mi szereplünk.
Te sem várhatod el, hogy kinyissunk minden ajtót amíg behatolunk, hogy majd jól hátba támadjanak minket kintről.
A mai esetre nem tudok mit mondani, nem általunk (TEK) lett elkövetve.
Ezáltal feleslegesnek is érzem ezt hogy mindenkire PK, mi szabályosan jártunk el, ha meg Chaddal van bajod, csak rá nyiss PK-t, ne az egész rendvédelemre.

Hali, hamarosan átolvasom.

Szia a videókon mi szereplünk.
Te sem várhatod el, hogy kinyissunk minden ajtót amíg behatolunk, hogy majd jól hátba támadjanak minket kintről.
A mai esetre nem tudok mit mondani, nem általunk (TEK) lett elkövetve.
Ezáltal feleslegesnek is érzem ezt hogy mindenkire PK, mi szabályosan jártunk el, ha meg Chaddal van bajod, csak rá nyiss PK-t, ne az egész rendvédelemre.
Én sem tudom kiszűrni hogy a rendvédelemből ki nyitja/zárja az ajtót, azért van az egész rendvédelem kitűzve célnak mert nem először fordult már elő és valószínűleg nem egy szerv teszi ezt minden alkalommal. Alapvetően nem a szankcionálás a cél ezzel a panasszal, hanem normalizálni azt hogy ne zárjátok be az illegált a bankba, úgy hogy mindenki aki kivonult le lett lőve, kivéve azt az egyet kint aki zárta a területet, az meg elméletileg várta az erősítést és ezért maradtunk bezárva.

Chaddel sincs semmi probléma, elmagyarázta végül hogy miért írta azt, félreértés volt az hogy szórakozott volna, az viszont akkor sem volt félreértés hogy akkor is bezárva maradtunk.

Most ezt attól hogy panaszkönyv kategóriába nyitottam, nem feltétlen kell támadásként megközelíteni, csak szeretnénk megoldást találni erre a problémára a jövőben. Fel lehetett volna hozni ezt egy frakció meetingen is, de ott már ugye volt erről szó korábban és én azthittem tisztázva is lett hogy ilyet nem lehet.

Az hogy szerepeltek a videón, az egyébként mellékes, a videó azt mutatta be csak hogy valóban zárva volt mindenhol az ajtó. Mondjuk a stílusod ahogy ooc írsz az nem túl fain, de hát ez van.