- 2025. 03. 17.
- 27
- 27
- LS karakter
- Tryfon Manas
- LV Karakter
- -
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 212. Mesélj magadról pár mondatban. Időm nagyrészét tanulással, szórakozással töltöm. A szórakozás részébe bele tartozik hogy feljövök a szerverre. Megpróbálom reálisan elosztani az időmet, napi 2-3 órát szánok arra hogy játszak, de ez nyilván nincs lefixálva, időnként több is becsúszik. Második iskolámat végzem éjszakai oktatásban, ami valójában délután történik, így ezt követően tudok csak géphez ülni. Szabadidőm két felé osztom, legtöbb időt a szeretteimmel és a barátaimmal szoktam tölteni, az MTA csak másodlagos, de szerintem ez így van rendjén.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Érett gondolkozással rendelkezem, könnyen megtalálom a közös hangot társaimmal, próbálok minél többet adni a frakció számára. Könnyen alkalmazkodok, tanulok. Igyekeznék jó színben feltűntetni a frakciót.4. Mióta játszol a szerveren? 2024. 12. 12. óta4.1 Játszott perceid száma: 41 376 perc4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 2-3 de van hogy többet, változó.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Aktív, rendszerezett frakcióba szeretnék elhelyezkedni.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Ezen a szerveren egyik rendvédelemben sem voltam.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy precíz, legtöbb esetben lazább felfogású, viszont megfelelő értékrendszerrel rendelkező karaktert.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
10. Csatolj egy képet a banjaidról:
11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Terrorcselekmények kezelése, megelőzése ; Felfegyverkezett veszélyesebb kategóriába sorolható bűnözők elfogása ; Társszerveknek való segítségnyújtás indokolt esetben ; Az ország számára fontosabb kategóriába sorolt személyek védelme, hozzájuk köthető rendezvények bizonságának megteremtése.Általános adatok
1. Teljes neve: Tryfon Manas2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 2000.06.214. Nem: Férfi / Nő / Egyéb5. Családi állapota: Elvált7. Foglalkozása: MunkanélküliElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Idlewood 3rd Street - 411. Telefonszáma: PótolomSorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- 2021-2024 NKE Rendészettudományi kar - Rendészeti igazgatási alapszak
- 2017–2021 Rendészeti Technikum - Rendészeti technikus
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ X ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ X ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ X ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ X ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ X ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ X ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ X ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ X ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.10.29.
Tryfon Manas
Tryfon Manas
.png)
.png)