Tryfon Manas - Don Price [tyzee]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 03. 17.
27
27
LS karakter
Tryfon Manas
LV Karakter
-
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Tryfon Manas
Panaszra tett személy InGame neve:
Don Price
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Random lesokkol.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Ott állok a szerelőnél, a Don Price a 4 sávos út másik oldalán igazoltat vagy nemtom mit csinál, elkezdenek engem verni ketten civilek, előveszem a kést rájuk megszurkálom őket, majd mikor látom hogy az egyik fut át a másik oldalra a rendőrhöz elfutottam az épület egyik oldalára ahol nem látnak. Valahogy odaterem a bajnok aztán lesokkol mindenkit aki ott volt a szerelő CP előtt. Nem értem ez hol reális hogy csak úgy lesokkolgat mindenkit. A képet az OOC rész miatt csatoltam csak. IRL sem sokkolnak le egyből egy időben 4-5 embert azért mert egy random ember azt állítja teljesen a semmiből hogy náluk fegyver van. Nem azt mondom hogy ne állítson a falhoz, de az hogy odafut egyből aztán lesokkol hogy ne legyen egy másodpercem se reagálni, nehogy véletlen meg tudjam védeni magam, ez szerintem nem reális.

Csá, panaszt én fogom intézni.
Don Price-nak 24 órája van válaszolni.

Te addig dobd át a napi logod.

• Kedvelés
Reactions: tyze
Válasz nem érkezett, de igazából lényegtelen is.

Ha szurkáltál embereket, verekedtetek, akkor nem értem igazából, hogy miért ne sokkolhatott volna le Don_Price.
Saját biztonsága érdekében tette, erre maximum InCharacter tudnál panaszt tenni, de ott se látnám értelmét.

Panasz jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: tyze és rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.