Tryfon Manas - Dominik

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 03. 17.
27
27
LS karakter
Tryfon Manas
LV Karakter
-
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Tryfon Manas
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Dominik
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Főadmin létére nincs tisztába azzal hogy mi van a szabályzatban.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Itt egy másik PK is, amiben le lett írva hogy legyen szíves ne ő bírálja azt, nehogy elfogultság legyen, de mégis ő írt alá, valószínűleg el sem olvasta.
Másik PK::https://forum.dawn-game.com/index.php?threads/leonidas-icepoulos-den.5039/

Megjegyzés:

Látszik hogy nem is igazán olvassa át a panaszokat, vagy ha nem ez a baj akkor valószínűleg az értelmezéssel vannak problémák, ami kicsit problémásabb. Hogy lehet főadminként olyat állítani hogy valamit tilt a szabályzat, miközben egyértelműen nem tiltja, nincs benne.
Panasz amire ezt írta: https://forum.dawn-game.com/index.php?threads/tryfon-manas-tomy.5009/

Utoljára szerkesztve:
Hogyan merítené ki? A PK alatt amit nyitottam ezzel kapcsolatban még egy videót is küldtem amin IRL történik egy ugyan ilyen eset.

NonRP - Nem RP-s cselekedet.
↳ Példa: tilos olyan dolgot tenni a játéban amit a valóságban sem tennél meg, leugratsz kocsival egy hegyről, stb.

A videón IRL történik az amit én csináltam, szóval nem igazán értem miért nonrp. Meg ez hogy így hirtelen NONRP lesz a Derby-ből, most akkor sikerül eldöntenünk hogy mi is a probléma? Szerintem Főadminként már határozottabban kéne az ilyenekhez hozzáállni.

Utoljára szerkesztve:
Tegyük tisztába akkor a dolgokat, Dominik Derby miatt adott szankciót. Az, hogy "Derby" néven lett kiosztva a szankció részemről ezzel semmi gond, viszont a szabályzat nem tér ki külön erre (NONRP kimeríti ezt a fogalmat) az, hogy beküldesz egy darab videót amin hasonló eset történik IRL nem jelenti azt, hogy neked is ezt kell tenned a szerveren és térjük ki arra a részre is, hogy azért az a videó sem mindennapi plusz előtte a rendőrök üldözték jó ideje azt a kocsit. Ez továbbra sem jogosít fel arra senkit sem, hogy ilyet tegyen, mert IRL is láttál egy ilyen helyzetet. Összeségében @aDominik részéről nem fedeztem fel hibát, másképp fogalmazta meg a dolgot amiben jelen helyzetben sikerült belekötni. Legközelebb Dominik kérlek jobban figyelj az indokra, elkerülve az ilyen helyzeteket.

• Kedvelés
Reactions: dennis és aDominik
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.