Trombitás - jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Trombitas

Barangoló
2025. 05. 18.
121
59
LS karakter
Paacen Santos
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d

Levi vagyok, 16 éves account ID-m: 3550
UCP előélet

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?

Napi szinten aktív vagyok a szerveren a játszott időmnek a felét/háromnegyedét ami 4-5 órát takar.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?

Tudok csapatban dolgozni illetve hamar beilleszkedek a közösségbe. Bármilyen szituáció alatt hideg fejjel tudok gondolkozni és cselekedni. Mindig tudok megoldást találni minden helyzetben.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?

2024. 10. 29.-kor csatlakoztam a DawnMta-hoz, Kb 3-4 éve játszok különböző szervereken

Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Nem voltam még adminisztrátor egyik szerveren se

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Levinek hívnak 16 éves vagyok általában az emberek Trombitásnak neveznek. Pest vármegyében élek Vác közelében és Vácon is tanulok gépjármű mechatronikai technikusként. Hobbym a kondizás ahova általában testvéremmel járok heti 3-4 alkalommal, iskola időben 2-3 alkalomra csökken ez a szám. Szabadidőmben játszani szoktam leginkább MTA-val illetve csgo-val, ezek mellett sok zenét hallgatok. Szeretek új embereket és közösségeket megismerni és másokon segíteni. Általában nyugodt természetű vagyok ezért a konfliktusokat kerülöm, ha bele is keveredek próbálom nyugodtan és igazságosan kezelni. Szívesen vállalok felelősséget és komolyan veszem a rám bízott feladatokat. Barátaim szerint megbízható és kitartó vagyok, élvezem hogyha egy csapat részeként játszhatok és dolgozhatok.

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Figyelje a játékosokat, szabályok betartatása és ismertetése, esetleges panaszkönyvek bírálása, ha egy játékos szabálysértést követ el megfelelő szankció kiosztása, adott szituációkat higgadtan és igazságos elintézése

Mi a véleményed a csapatmunkáról?
Szerintem a csapatmunka nagyon fontos minden szempontból mivel csapatban sokkal könnyebb megoldani a dolgokat és a feladatokat és ha esetleg egy ember nem tud valamit azt lehetséges hogy a másik ember tudja.

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Városháza
Ezt mutatnám be először, mert itt tudnak okmányokat kiváltani vagy készíteni, például személyi igazolványt vagy vezetői (forglami stb) engedélyt. Az új játékosok itt kitudnak építeni egy baráti kapcsolatot amiből sok rp szál is kialakulhat.

Szia, a lapod ELFOGADÁSRA került!
Gratulálunk!
Keress fel egy Főadmin / Szuperadmint privát üzenetben itt fórumon.
(Szóbelire készülj fel rendesen.)

• Kedvelés
Reactions: dennis
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.