- 2025. 04. 23.
- 60
- 31
- LS karakter
- Mia Zaric
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Andrásnak hívnak, 15 éves vagyok.
Account ID-d?
>5191.
Hány játszott perccel rendelkezel?
>7.501
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok kedves adminisztrátori csapat! Engem Andrásnak hívnak, Tolna megyében lakom. Nem rég költöztem ide Tolna megyébe, és szeretek itt lenni. A Dawn Game Systembe már 2024. 12. 15. óta szépítem, és Rp-zek a játékosokkal. Az elmúlt időben kisebb ki hagyásokkal játszok a Dawn Game Communitybe.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az Adminsegég feladata a kezdő játékosok ki segítése, és a kérdéseik meg válaszolása. - Persze nem csak a kezdő playerek kérdéseit megválaszolni, hanem a tanultabb és több LVL-el rendelkőző játékosok kérdéseinek meg válaszolása. Ezen felül, a Dawn Game Community Rp színesítése.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó Adminsegéd, mindig nyugodtan kezeli a helyzeteket és nem húzza fel magát egy kérdésen. Ezen felül, a helyzetek normális kezelése és meg válaszolása.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Véleményem szerint rendelkezem azzal a tudással, amivel kitudom szolgálni a játékosok által feltett kérdésekre a válaszokat. Emelett sokszor segítek a kezdő játékosoknak különböző formákban a szerveren.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Mindekit meghallgatok, ha esetleges gondjaik vannak, igyekszem segíteni is az embereket legyen szó a szerverről, vagy magánéleti dolgokról. DGH tagként talán mégtöbb embernek tudnék segíteni, amivel hasznos tagja lehetnék a szerver életének.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Kettő-Három órát.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Elöször is a Városháza, azt mondanám el neki erről, hogy itt tudja ki váltani az Iratait, ingatlanjait be jelenteni a közel jövőbe. - Ezen felül az autók Műszaki Adatlapjait ki váltani. Ezután meg mutatnám neki a SupiTrans-ot. A SupiTrans-ról annyit mondanák neki, hogy itt tud jó fizetésért és kevés munkaidővel sok pénzt szerezni, de persze aktívan kell csinálni. Miután ezeket meg mutattam, és el mondtam neki ezután a " Bolt vásárlás-t" mutatnám meg neki. Erről neki csak annyit mondanák, hogy itt tud jó pénzért dolgokat venni, mint például Horgászbot, étel és ital, és bányász fel szerelés.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitívumként azt tudnám elmondani magamról elsősorban, hogy a kapott feladataimat, teljes odaadással és legjobb tudásom szerint hajtom végre. Másodszor, pedig türelmesnek személynek mondanám magam. Végül, legutolsó pozitívumként pedig egy együttérző embernek tartom magam. Negatívumként, pedig először annyit tudnék elmondani, hogy sokszor hiszek a saját igazamban. Emelett csendes típus vagyok, amin igyekszem változtatni a jövőben. Utoljára ha sajnos valamit nem tudok, többször megkérdezem, mivel nem szeretek hibázni.
.png)
.png)