ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Neved/Életkorod/Account ID-d
Norbi vagyok , 17 éves , 405
UCP előélet:
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Hát előszőr is , esténkén egy jó pár órát fent tudok lenni , eléggé szeretek Rpzni , igy ugy csinálom a dollgaimat , hogy erre is jusson időm.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Szerintem , eléggé jól tudok mozogni csapatba , türelmes ember vagyok , gyorsan tanulok.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
Hát elég rég óta tolom az rpt , a Dawn - al kapcs a legelején is nyomtam , még amikor MTA launcheren ment.
Voltál-e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Nem voltam még Adminisztrátór , ez lenne az első , ki szeretnhém probálni milyen is az admin élet.
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Sziasztok , Norbi vagyok 17 éves. 2017 óta kb rpzek , Rengeteg rp szerveren megfordultam , prübáltam mindig a legjobbat nyujtani az rp élményeimhe. Zenész vagyok , vagyis annak titulálom magam, szerintem más is ... Nagyon szertek csapatba játszani , főleg ha komoly a téma . Eléggé komoly ember vagyok , próbálok ugy viselkedni is.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Egy admin feladata széles körű , szerintem az hogy segitsen a játékosoknak , reportokre segistégkérésre és minden panaszra választ és megoldást tudjon teremteni.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Szerintem több is van de amit én szerintem a legfontosabbnak találok , az a VH , szerintem , ott többet lehet csinálni , elkezdeni az életet , és ugy haladni vele tovább.