ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
⏺︎ /Neved / Életkorod / Account ID-d./⏺︎
Tomi/15/7585
⏺︎ UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)⏺︎
⏺︎ Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?⏺︎
Az időmet a szerveren adminisztrátorként úgy fordítanám, hogy aktívan segítsem a játékosokat, gyorsan és szakszerűen kezeljem a szabálysértéseket.
⏺︎ Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?⏺︎
Szerintem nagyon jó kommunikációs, mérlegelési képességgel rendelkezem. Ezen felül nyugodt és segítőkész vagyok.
⏺︎ Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?⏺︎
DAWN-MTA-n 2025. 02. 28.-a óta játszom. A roleplay világában 3 éve vagyok.
⏺︎ Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?⏺︎
Nem, nem voltam még.
⏺︎ Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)⏺︎
Tamásnak hívnak, 15 éves Debrecen környéki lakos vagyok. Hobbijaim közé tartozik a biciklizés, úszás, kirándulás. Szeretek a természetben lenni, kirándulni. Kifejezetten szeretek a természetben lenni, feltölt, ha elmehetek egy hosszabb túrára vagy csak sétálhatok egyet nyugodtan. Mivel már egy ideje MTA-zok ezért éreztem magamban potenciált hogy jelentkezzek. Naponta körülbelül 3-4 órát tudnék rászánni a szerverre. Fontos számomra a szabályos és fair játék. Szívesen segítek másoknak, másokon. Szerintem jól tudok ismerkedni és csapatban dolgozni. Szerintem a Global Unban miatt mégtöbben fognak a szerveren játszani ezért is szeretnék segíteni.
⏺︎ Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?⏺︎
Szerintem az admin feladata, hogy fenntartsa a rendet a szerveren, betartassa a szabályokat, segítsen a játékosoknak, gyorsan és precízen reagáljon egy helyzetben.
⏺︎ Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.⏺︎
LS Kórház
Szerintem egy kiemelten fontos hely a szerveren mivel a playerek itt tudják magukat elláttatni. Mivel sok ember megfordul erre szerintem kialakul egy kapcsolat a játékosok közt.
Utoljára szerkesztve: