Tom Walker Jelentkezése a Rendőrségi állományba

Krissz91

Újonc
2025. 08. 14.
6
2
34
Budapest
LS karakter
Charlie Dwayne
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: Krissz91​
2. Hogyan szólíthatunk? Krisztiánnak hívnak​
3. Hány éves vagy? 34 éves vagyok​
4. Játtszott perceid száma? 2.231 - LVL 6​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen voltam​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Krisztiánnak hívnak, 13 éve RP-zek már, szabadidőmben szoktam játszogatni, de leginkább a kirándulás a kedvencem hobbim, jelenleg tanulok felnőtt képzésen csinálom az érettségit, majd utána Full Stack fejlesztőnek szeretnék tanulni és külföldre költözni.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Lehet velem barátozni, de kicsit nehezen, szeretek hülyülni, empatikus vagyok, kijövök elég jól az emberekkel, szeretek azért segíteni, na de nekem is vannak azért negatív tulajdonságaim, van amikor felkapom hirtelen a vizet, olyankor inkább visszahúzódó tipus vagyok meg néha önfejű.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Tom Walker​
2. Születési helye, ideje: New York 1989.02.16.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Érettségi​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Készenléti rendőrség állományába hadnagyként.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Még nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Megállítom az illetőt megkülönbözető jelzéssel, felszóllítom hogy állítsa le a motort, majd odamegyek hozzá a napszaknak megfelelően köszönök és elkérem kulturáltan az iratait, majd a kollégámat megkérem hogy nézzen utána a rendőrség adatbázisába hogy a személy és/vagy a gépjármű körözött-e, illetve ellenőrzöm a csomagtartót is hogy minden kellő felszerelése megvan.​
8. Mi maga a rendőrség? Egy rendvédelmi szerv​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettesem mondja meg hogy mi aznapi feladatom és figyeli a munkámat, a feljebb valóm ő a közvetlen felettesemet munkáját figyeli, de ő is kioszthat bármikor nekem parancsot.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha már van egy komolyabb priusza, függ nyilván az elkövetett cselekményről, akár elő is állíthatom.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Tom Walkernek hívnak, 36 éves vagyok, New Yorkban születtem, édesapám volt rendőr, anyámat nem ismertem mert elhagyott minket, apám nevelt, de 17 éves voltam, akkor lelőtték egy akció közben, aztán végül magamra maradtam, sajnos akkor elragadott az utcai élet és sajnos belekeveredtem egy bandába ahol különböző balhékban voltam benne, végül sikerült kiszállnom az egészből jó útra tértem és Dawn Citybe költöztem új életet kezdeni.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Azonnal jelzem rádión a közvetlen felettesemnek és biztonságos helyre húzodom, aztán azonnal erősítést hívok.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Azonnal jelzem a felettesemnek és kivizsgáljuk hogy valóban drog készítéséhez alkalmas anyagok vannak benne, ha igen akkor előállítom a tettest.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Keress fel privát uzenetben dc:rolikaa. ))
Tisztelettel:
[Azim Zafir]r.[Altábornagy]