- 2025. 03. 17.
- 3
- 0
- LS karakter
- Tolenka Nazarov
Neved:
< Tolenka Nazarov >
Kitiltás időpontja:
< 2025.05.25. >
Kitiltás időtartama:
< soha >
Admin neve, aki kitiltott:
< Ricsi >
A kitiltás indoka:
< PP-s Item csomagtartózása. (Visszaadta) >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok! Először is amit tettem az még a szerver nyitás eleje fele volt, pontosan nem emlékszem rá. Ha meglátok az út szélén egy autót akkor általában kiszoktam csomagtartózni persze és szigorúan csakis rp-vel. Ezekről mindig csinálok egy visszajátszást, de most sajnos nem tudtam késziteni (megtelt a lemezen a tárhely).
Megtaláltam a pp-s fegyvert illetve a hozzá járó bizit és rp-vel kivettem, a nagy izgatottság mellett kiment a fejemből hogy ezzel súlyos kitiltás is járhat. Arra hogy eladjam illetve hogy más birtokában legyen a tárgy ezt semmiféle képp sem gondoltam. Ezen a szerveren illetve a többi szerveren ez az első örök kitiltásom, mivel szabály betartó vagyok. A szerver az mindig is a kezdetek óta egy nagyon szimpatikus szerver volt ahol igazán kitudtam bontakozni. A sok perc amit eltöltöttem Dawn-on az mindig izgatottsággal, örömmel, boldogsággal töltött el. A napokban volt némi időm átgondolni mind azt, hogy mégis mit is tettem. Hibámból tanultam és nagyon bánom hogy kiment a fejemből ez a szabály és hogy elkövettem egy súlyos alap szabályt. Igérem, hogy a továbbiakban ezekhez hasonló hibákat nem fogok elkövetni.
Ha további kérdésetek lenne felém, Discordon személyesen is megtudjuk beszélni!
Mindenkinek További szép napot! >
.png)
.png)