Tobiloba Osuagwu - Cali

• Thread starter Thread starter nimero
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 280
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

nimero

Újonc
2025. 03. 24.
34
18
Italy, Isola d'Elba
LS karakter
Tobiloba Osuagwu
LV Karakter
Heiz Neklh
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Tobiloba Osuagwu
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Cali
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat. egy üldözésre tartottam amiközben bele botlottam két fegyveresbe akik elég szépen belém vágódtak,Ahogy a videón is látszik megálltam hátha sikerül eldönteni neki hogy merre fog menni de nem sikerült.. mivel látták az autómon a villogót egyből kiszálltak majd lőni kezdtek. nyitottam egy reportot hogy azért valamennyire felvilágosítsanak hogy mégis mivolt, korrekten meglettünk hallgatva Cali részéről, azonban az admin nem talált kifogásolható részt a videón.
Admin 1 Cali: (( Ha nincs bekapcsolva a ''jármű rendelelése maga felbontásba'' illetve látóhatá nincs felvéve, nem fix hogy Dasiy látott téged. ))
Admin 1 Cali: (( Daisy elmondása szerint, itt próbálták levágni az utat, ami érthető mert szerintem a játékosok 90%-a ezt teszi. ))

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Ha az adminügy részleteire kíváncsi a bíráló admin csatolom neki! csók. ✌️

Szia én fogom intézni a panaszkönyvet megvárjuk Cali válaszát, átolvasok mindent és jövök is a bírálattal.

• Kedvelés
Reactions: nimero
Hali!
Válaszolok itt is a videóra akkor. Panaszolt fél elmondása szerint itt akarták levágni az utat, ami szerintem érthető is, de ezt elmondtam neked is.
Ha megvártad volna a végét az ügynek akkor be tudtad volna másolni a végét is. Azért szálltak ki rád lőni, mivel a kocsi amivel belédmentek TK-s lett.
Den, logot tudom küldeni szükség esetén.
Több hozzáfűznivalóm nincs.

Igazából semmi arra utaló jel nem volt hogy én éppen rájuk mentem volna, szerintem ha az autóban maradnak akkor kibírják azt a pár másodpercet ameddig elmegyek onnan!. -nem ez lett volna a megoldás hogy megölnek. Részemről sincs további hozzá fűzni valóm.

Másik fél nem tudhatta hogy neked továbbhaladási szándékaid lesznek.

Sziasztok megjöttem a bírálattal azt kell mondjam hogy "komoly rp szálak" mennek végbe abban a 12 másodpercben amit a klippben látok a piros Dodge Démonon se köteg/kazetta nincs illetőleg nem üldözte aktuálisan senki a rendvédelemből. (az hogy bejelzett még lsben nem jelent semmit ahogyan az se hogy lövöldöztek előtte) Indokolatlannak látom ezt a lövöldözést mert ez replay farmon kívül semmire sem volt jó. Látszik hogy nem volt az utas részéről továbbhaladási szándék mert abban a pillanatban kiszállt ahogy a script kiengedte. Az autót se feltétlen mondanám tknak mert az ütközés előtt még nem füstöl ahogy csattantok akkor kezd el kissé füstölni ami 65%os állapotot jelent.
az adminisztrátor hibázott a panaszkönyv Jogos (szóbeli figyelmeztetésben részesült)

• Kedvelés
Reactions: nimero
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.