Thomas Walker,Nav Jelentkezési lap.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bubeszka133

Újonc
2024. 08. 29.
27
6
LS karakter
Rony Valera
nav.webp
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatokA jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!

1. SZEMÉLYES ADATOK
1.1 Jelentkező teljes neve: Thomas Walker
1.2 Születési helye: San Fierro
1.3 Születési ideje: 1998.03.30

1.4 Bejelentett lakcíme: Nincs.

1.5 Személyi igazolvány száma: 338793FD
1.6 Telefonszáma: +38-76-68-7223
1.7 Ön büntetett előéletű?Nem.
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK
2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Mível én régóta tagja voltam a szervezetnek kisebb és nagyobb Rendfokozattal idén is vissza térnék hogy erősítsem a szervezetét és tanítsam és a többi résztvevővel együtt tanuljak hogyan is lehet igazán csapatmunkába dolgozni,fejleszteni magam és minden erőmmel bízonyítani szeretnék.​
2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- NAV jogköre elsősorban az Adózás,vámjogszabályok,Feladatuk: Adóvisszaigénylések,Adóellenőrzések,Adócsalás és Csempészet elleni nyomozás,nyomozást índithatnak Bűnügyben​

2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- Van,mível a Motozás szó inkább Orvosi ügyben használható fel hogy mit is motoz meg,Ruháztátvizsgálást leginkább ellenőrzésre használjuk fel(zsebek,nadrág átnézés Stb.)
2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- Áruk átnézése főként Határokon,közúton, ellenőrzik,átvizsgálják a csomagokat hogy nem e csempésznek át valamit esetleg az joguk van lefoglalni ha drogot,vagy bármi más olyant találnak ami illegális
2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Amennyiben meglopja az állomaot Csalásnak is minősül esetleg Adócsalással ha állami támogatást vagy segélyt vesz el,költségvetési csalást követ el.

ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatokA jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!

1.
1.1 Hogy hívnak?
-Ladislav dadu
1.2 Hány éves vagy?
-19
1.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
-Már vagy 1 éve.
2. UCP ADATOK

2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- 1448

2.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- 51,674
2.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
- még nem volt egyszer sem.
2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
- ez egy kisebb nézet eltérés volt mível téves,amiről énsem tudtam.
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK
3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
-Rendőrségben volt ahol 2 hónap volt aztán rendszerváltás lett (új leaderek) TEK-ahol már nem igazán emlészem de kiléptem,NAV ahol sok ideig voltam kb 2 hónap aztán 4 hónapot húztam, felmondtam aztán megszünt egy időre a frakció,OMSZ ott felmondtam kb 3 hetet voltam ott.
3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
-Persze

3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Persze
3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Mível már pontosan tudom és teljes körü tapasztalataim megvannak úgy érzem nekem való és rájöttem szeretem is csinálni és szerettem is csinálni,tanítottam sok játékost míikor én is mint volt Alleader játékosokkal foglalkozni és így is szívesen újra kezdeném és lennék a tagja része.
4. EGYÉB ADATOK

4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?

- Igen.

4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- jómagam voltam,mível régóta navnak voltam a tagja és sok tapasztalat szerint adtam bele mindent ebbe a lapba.

lll. HitelesítésA jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.

JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSAThomas Walker KELTEZÉS HELYE, IDEJELos Santos, 2025.06.09.

nav.webp

DAWN CITY Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezése
ELFOGADTA
A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: adominik0806 vagy medvegamer_911 -t))​

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.