- 2026. 01. 31.
- 11
- 1
- LS karakter
- ThomasReece
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal célja, hogy a városban egy komplex, jogkövető, biztosító állami szervként működjön.
A NAV nem csak „büntet”, hanem ellenőriz, felderít, dokumentál és együttműködik más állami szervekkel (PD)
A NAV szerepe kiemelten fontos a város gazdasági egyensúlyának fenntartásában, az illegális pénzmozgások visszaszorításában, valamint az RP színvonalának emelésében.
A NAV működése során prioritást élvez a hiteles eljárásrend, a jegyzőkönyvezés, az akták vezetése és a fokozatos, indokolt intézkedés.
Név: [Thomas Reece]
Születési idő: [2002.09.30]
Állampolgárság: Amerikai
Lakhely: [Los Santos]
Thomas Reece, jogi és gazdasági tanulmányokat folytatott fiatal korától kezdve, érdeklődése már korán az állami szervek működése felé fordult.
Pályafutását közigazgatási területen kezdte, ahol betekintést nyert az ellenőrzési folyamatokba, adminisztrációba és a jogszabályok gyakorlati alkalmazásába.
A NAV kötelékébe való belépését hivatásként kezeli, célja nem a gyors eredmény, hanem a szabályos, átgondolt és dokumentált munka.
Munkáját precizitás, türelem és együttműködés jellemzi.
- Adóellenőrzések, vagyonosodási vizsgálatok RP-s levezetése
- Illegális vállalkozások, pénzmosás, feketemunka felderítése
- NAV–PD közös nyomozások
- Lefoglalások, jegyzőkönyvek, házkutatások
- Belső akták, dossziék, bizonyítéklánc vezetése
- Oktatási anyag új tagok számára
- Realisztikus, szabályos állami RP kialakítása.
- A NAV presztízsének növelése.
- Hosszú távon stabil, aktív tagság
- Konfliktusmentes együttműködés más frakciókkal.
- Nem OOC büntetés, hanem IC következmények hangsúlyozása.
Létszám: 12–18 fő
Ranglétra.:
- Gyakornok
- NAV Ügyintéző
- Ellenőr
- Főellenőr
- Osztályvezető
- Alparancsnok
- Parancsnok
- 1 Parancsnok
- 1–2 Alparancsnok
- Komolyan veszem az RP-t és az állami szerepeket.
- Nem kapkodok, szabályosan játszom.
- Tudok csapatban dolgozni és irányítani.
- Hosszú távra tervezek, nem ideiglenesen.
- Nem a hatalom, hanem a minőségi RP motivál.
- Nem vagyok online 0–24-ben.
- Nem kedvelem a „gyors büntetés, kevés RP” megoldásokat.
- A NAV-ot nem rendőrségként kezelem, ami türelmet igényel.
Végül de nem utolsó sorban.:
Sziasztok!
Halász Dániel vagyok, 23 éves. Hobbi szinten boxolok, emellett dolgozom, szakácsként végeztem, így hozzászoktam a fegyelmezett munkához, a terheléshez és ahhoz, hogy csapatban kell gondolkodni.
RP-zni körülbelül 1–2 éve kezdtem, főként komolyabb, realisztikus RP érdekel. Szeretem, ha egy szituációnak súlya és következménye van, nem a kapkodós vagy erőltetett megoldásokat keresem. Fontos számomra a korrekt hozzáállás, mind IC, mind OOC téren.
Hosszú távra tervezek a szerveren, frakcióban is így gondolkodom. Ha lehetőséget kapok, igyekszem aktív, megbízható és együttműködő tagja lenni a közösségnek.
.png)