- 2026. 01. 31.
- 11
- 1
- LS karakter
- ThomasReece
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Halász Dániel Márk a nevem, Daninak hívnak, 23 éves vagyok.
Account ID-d?
>5278
Hány játszott perccel rendelkezel?
>5 664 perc
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Halász Dániel vagyok, 23 éves. Nemrég kezdtem el RP-zni, de nagyon hamar megszerettem, és mostanában sok időt töltök vele, mert igazán kikapcsol és feltölt. Szakácsként dolgozom, ami szintén a szenvedélyem, szeretek új ízekkel és ételekkel kísérletezni. A barátnőmmel élek együtt. Szabadidőmben boxolni járok, ami segít levezetni a feszültséget és formában tart. Fontos számomra az önfejlesztés, ezért igyekszem minden területen fejlődni, legyen szó munkáról, játékról, sportról vagy hobbiról.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az adminsegéd feladata, hogy támogassa az adminisztrátorok munkáját és segítse a szerver/közösség zavartalan működését – kezelje a ticketeket.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy jó adminsegéd mindenekelőtt türelmes és nyugodt. Fontos, hogy pártatlan legyen, jó kommunikációs készséggel rendelkezik, érthetően és tisztelettel beszél mindenkivel. Emellett segítőkész és aktív, tehát valóban jelen van, figyel a történésekre, és időben reagál a problémákra.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék DGH tag lenni, mert motiváltnak érzem magam arra, hogy aktívan hozzájáruljak a közösség fejlődéséhez. Nemcsak játékosként szeretnék jelen lenni, hanem felelősséget is vállalni azért, hogy a szerver élvezetes és igazságos maradjon mindenki számára. Fontos számomra a rend, a szabályok betartása és az, hogy a konfliktusokat kulturáltan lehessen kezelni.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Aktív vagyok a szerveren, szeretem az RP-t, és hosszú távon tervezek. Nem a rang miatt jelentkezem, hanem azért, mert szeretnék valódi segítséget nyújtani a közösségnek. Türelmes, segítőkész és kommunikációképes vagyok, emellett tudom kezelni a kritikát és tanulok a hibáimból. Úgy gondolom, stabil és megbízható tagja lennék a csapatnak.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi 5-6 órát bőven.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>(Mivel kezdő játékosról van szó, nyilvánvaló, hogy neki a legfontosabbak a munkalehetőségek stb stb, szóval én ez alapján gondolkozom és ez alapján írom a válaszom).:Mindenképp köztük lenne a Bánya, azért mert nagyon jó befektetés/pénzszerzés. Másodikként az áruszállító depó. Miért? Jó PP és jó pénz viszonylag gyorsan. Harmadik pedig (nem egy munkás). Legális piac lenne. Azért mert ha korán elkezdi figyelni a szerveren az árakat + azt, hogy mire van kereslet mi az ami megy a szerveren akkor könnyebben feltudja talán venni a ritmust azokkal akik már régebb óta játszanak.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Segítőkész és türelmes vagyok a játékosokkal, Komolyan veszem a szabályokat és pártatlanul kezelem a helyzeteket, Megbízható vagyok, amit rám bíznak, azt elvégzem.
Negatív.: Időnként túlzottan önkritikus vagyok a saját munkámmal kapcsolatban, Előfordul, hogy döntés előtt több információt szeretnék begyűjteni, Kezdetben visszafogottabban kommunikálok, amíg fel nem mérem a helyzetet.
.png)