Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: Adamamd2. Hogyan szólíthatunk? Ádám3. Hány éves vagy? 144. Játtszott perceid száma? 29205. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem7. Mesélj magadról pár mondatban. Ádám vagyok 14 éves.Baranya megyében élek,szeretek focizni.Nagyon szeret játszani.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Jó:kedve,Barátkozó,Rugalmas Rossz:Türelmetlen,Befolyásolható,HangulatemberSzemélyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Thomas R Adam2. Születési helye, ideje: Los Santos Korház,1998.Február.083. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem4. Büntetett előéletű? Igen5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Gazdag Rendőrnek és Legalább egy Alezredes pozicioban.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Eloszor félre állitom a gépjármüvét majd lerádiozom hogy milyen autot és mi a rendszáma az autonak majd oda megyek hozzá elkérem az iratokat ha van valami hiányos pl:jogi akkor kiszálittom a gépjármüből majd mondom neki hogy sajnos nem kölekethet igy tovább és megnézem a btk-ban hogy milyen szabálysértést követett el az úr és megirom a cseket neki.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami szerv, amelynek a feladata, hogy vigyázzon a közbiztonságra, megelőzze a bűncselekményeket, és segítsen a törvények betartásában. A rendőrök azok, akik megvédik az embereket, fellépnek a szabálytalanságok ellen, és segítenek, ha baj van. Dolgoznak közutakon, rendezvényeken, nyomozásokon és akár vészhelyzetekben is.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?egy rendőr járőr közvetlen felettese lehet a járőrcsoport vezetője vagy egy őrsparancsnok.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal?Azt nem veszem figyelembe Ha nem a btk szerinti birságot fogom kiosztani neki11. Meséljen magáról pár mondatban.Egy nagyon szegény családból származom.A Gettobol jöttem és Egy sikeres Válalkozó lettem aki most uj munkát is szeretne kiprobálni.Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? A rendőr csak akkor válaszolhat tüzeléssel, ha az életét közvetlen veszély fenyegeti, és nincs más lehetőség arra, hogy megállítsa a támadást. A fegyverhasználatnak mindig arányosnak és szükségesnek kell lennie.A fő cél ilyenkor nemcsak az, hogy elfogja a támadókat, hanem az is, hogy megóvja a civilek életét, és biztosítja, hogy senki ne kerüljön veszélybe.
A rendőr tehát a helyzetet figyelmesen és jogszerűen kezeli, mindent megtesz a támadók elfogásáért, miközben a közlekedésbiztonságot is biztosítja.
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Biztosítja a helyszínt, és a gyanús anyagokat, eszközöket lefoglalja a gépjárművezetőt és esetleges utasokat igazoltatja, és előállíthatja őket, ha megalapozott a gyanú, hogy bűncselekményhez kapcsolódnak az ügy bűnügyi nyomozás tárgyává válik.