Thomas K Bucky jelentkezése a Terrorelhárítási Központ felé!

• Thread starter Thread starter Vision
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 40
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Vision

Újonc
2026. 03. 18.
1
0
LS karakter
Thomas K Bucky
tek.png

TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
JELENTKEZÉSI KÉRELEM

OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 25 éves vagyok.
2. Mesélj magadról pár mondatban: Hunornak hívnak Erdélyben élek. A napom nagy részét a munka, és a konditerem határozza meg, de ha jut szabadidőm, akkor játszani szoktam, illetve olvasni. Fegyelmezett és határozott személyiség vagyok, aki jól kezeli a stresszes helyzeteket és gyorsan hoz döntéseket. Hobbijaim közé tartozik még a foci,futás,meg a motorozás lenne idén nyártól. Olyan személynek tartom magam, aki szeret tanulni, és higgadt marad minden szituációban, és elvárom magamtól mindig, hogy a maximumot nyújtsam.
3. Miért pont téged válasszunk?: Az a típusú személy vagyok, aki nyitott a tanulásra, és a gyors fejlődésre. Emellett tudok csapatban dolgozni, és tisztelem azokat az embereket, akik körülvesznek, hisz egy csapat(család) vagyunk. Humorosnak tartom magam, ami elengedhetetlen, és gyorsan betudok csatlakozni egy adott témába.
4. Mióta játszol a szerveren, illetve mikor regisztráltál be?: 2026.03.16.-tól vagyok aktív játékosa a szervernek azóta is.
4.1 Játszott perceid száma [KÉP]:
4.2 Karakter ID-d (nem Account ID): 10463
4.3 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Szerintem 2-3 órát biztosan, de ennél csak több lehet.
5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Egy jó csapat tagja szeretnék lenni, és fejlődni. A TEK számomra az a rendvédelmi szerv, ahhol a legjobban eltudom képzelni magam.
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): Máshol már voltam rendvédelmi tag, de sajnos itt még sehol sem.
7. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
8. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
9. Csatolj egy képet a banjaidról:
10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: A Terrorelhárítási Központ fő feladata a terrorcselekmények megelőzése, felderítése és kezelése, valamint a kiemelten veszélyes bűnügyi helyzetek mint pl: túszejtés, fegyveres elfogás megoldása és egyes védett személyek biztosítása. Speciális jogkörökkel rendelkezik, például titkosszolgálati eszközöket alkalmazhat és kényszerítő intézkedéseket hajthat végre. Egy gyors reagálású, speciálisan képzett egység, amely szigorú jogi keretek között működik.
SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Thomas K Bucky
2. Születés helye: Los Santosi Kórház.
3. Születés ideje: 1990.02.05.
4. Nem: Férfi.
5. Családi állapota: Egyedülálló.
6. Foglalkozása: Biztonsági Őr.
ELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: Los Santos Richman.
8. Telefonszáma: +38-76-222-7952
9. E-mail címe: [email protected]
KÉRDÉSEK
VÁLASZÁT MINDEN ESETBEN X-EL JELÖLJE!
1. Volt már az állomány tagja?
[ ] Igen.
[X] Nem.
1.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:
2. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?
[X] Igen.
[ ] Nem.
3. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?
[ ] Igen.
[X] Nem.
3.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
4. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?
(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.
[X] Nem.
5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?
[ ] Igen.
[X] Nem.
5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget?
[ ] Igen.
[X] Nem.
6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?
[X] Igen.
[ ] Nem.
8. Beszélt idegennyelv(ek)?
Angol,Német,keveset Spanyolul.
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ ] Igen.
[X] Nem.
9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
ZÁRADÉK
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2026.03.27.
Thomas K Bucky

Tisztelt Jelentkező!

A Terrorelhárítási Központ Humánerőforrás Osztálya és Igazgatósága átolvasta kérelmét, és közös megállapodás alapján a Vezetőség a jelentkezését

e l f o g a d t a.

Az elkövetkező 48 órában a HR Igazgatóság egy munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot. További részleteket fog adni Önnek személyes interjú időpontjával kapcsolatban, illetve a további teendőivel (Meghallgatás időpontját a Meghallgatás időpontok résznél látod, hozzászólásban jelezd melyik felel meg). Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon a Terrorelhárítási Központ HR Igazgatósága felé.
Meghallgatás előtt tanulmányozza szervezetünk szabályzatát.
Sok sikert kívánunk!
((Személyes megjegyzés: Keress fel privátban fórumon!))

Quinnel Stokes
━━━━━━━━━━━
r. ezredes - HR Igazgató

tek-hr.png

• Kedvelés
Reactions: Hoobu és Miruus1
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.