Thiago Morata - Diablo

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

botibajnok

Újonc
2024. 07. 31.
12
0
LS karakter
BotiJohn
dawnyellow-second.png
Panasztevő InGame neve:
< Thiago Morata
Panaszra tett Adminisztrátor neve:< Diablo
Panasz oka, leírása, kifejtése:Sziasztok! Elsőnek is az történt hogy egy emberrel beszéltem hogy megveszi a kocsimat , mondta oké , add érte névreszolót , smari csomagot oké , utána áttértünk az OOC Kerhez , azt beszéltük hogy ő utal pénzt , azt mondta hogy most nincs pénze el kaszinózta oké , jó utána mondta lehet megtudjuk oldani mert talált a pénztárcájába 25 ezret , de ez lényegtelen. Az adminra azért teszek panaszt mivel, én megkaptam a bant OOC Kereskedelmér de a másik fél nem , teljesen leirja a szabályzat hogy a másik félnek is kell kapni-a.
-Tilos az OOC kereskedelem buktatása.

↳ Nem buktathatsz le más OOC kereskedőket arra hivatkozva, hogy te jót akartál. Ilyen esetben te is örökös kitiltásban részesülsz , tessék itt van ő neki is megkellet volna kapni.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó): Itt a kép , ki vagyok bannolva. Ő nincsen megnézhetitek.
Megjegyzés:
Köszönöm hogyha elolvastad , további szép napot.

Attachments

• mta-screen_2025-08-15_22-27-54.png
    mta-screen_2025-08-15_22-27-54.png
    335.1 KB · Látta: 140
Üdv!

Kitiltáshoz mellékelt bizonyítékokat áttekintve, Csucsu többször is leírta, hogy ő nem szeretne OOC kereskedelembe bele menni, sőt! Egy jó párszor leírta számodra, hogy ő maximum venne érte neked a prémium oldalunkon csomagot.

A bizonyítékok alapján tehát, itt nem tudnám azt mondani, hogy Csucsu azért ment volna bele veled ebbe az "üzletbe", hogy buktasson egy OOC kereskedelmet.

További panasztételre már ezzel az üggyel kapcsolatban nincs lehetőség, UB kérelmi lehetőséggel tudsz idővel élni.

@Diablo az ügy intézése során nem hibázott.

Panaszkönyv jogtalan!

• Kedvelés
Reactions: Diablo
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.