- 2025. 05. 19.
- 101
- 49
- LS karakter
- Felicia Davila
TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT PÁLYÁZAT
By: Jackson
By: Jackson
Önéletrajz
OOC bemutatkozás
OOC bemutatkozás
Sziasztok! Sokan Jackson néven ismertek, adminisztátori időmből. 19 éves vagyok, idén leszek 20, 11-12 éves koromban ismerkedtem meg az RP világával és azóta nagyon sok szervert megjártam. Láttam sok féle-fajta játékos tipust aki idejét ilyen helyeken tölti, mint én. Az évek során sok mindenhez volt szerencsém, töltöttem be adminisztrátori poszot, vezetőségit, frakció leadert. Ezeket mind különböző szervereken ahonnan szereztem a sok tapasztalatot, amit a napjaimban fel tudok használni a játékkal eltöltött időm során.
Számomra a kikapcsolódást az autók nyújtják, rendszeresen járok találkozókra és kiállításokra is pl. AMTS vagy RCS. Jelenleg szakmai vizsgára várok, mint informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető technikus, igen dög unalmasnak hangzik, mert az is. Onnantól indul a felnőtt élet.
Számomra a kikapcsolódást az autók nyújtják, rendszeresen járok találkozókra és kiállításokra is pl. AMTS vagy RCS. Jelenleg szakmai vizsgára várok, mint informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető technikus, igen dög unalmasnak hangzik, mert az is. Onnantól indul a felnőtt élet.
IC tervek
A tervem az a frakcióval, hogy minél reálisabbra alakítsam meg, a bekerülés és a ranglépést is, emellett a frakcióban való tagságot. Különféle IRL-re alapuló RP-k véghezvitele, gondolok itt az NNI-vel való kollaborációra ahol egy telefonszám alapján, fegyveres-t fog el a két vagy több frakció is, akár az ingatlanjánál vagy egy megszervezett üzlet keretében. Műveletirányítás reálisabb kimenetelei, nem csak behatolás és lövés, hanem kijelölt pajzsosok lennének akikkel összedolgozva, lehetőleg rendvédelmi részről veszteség nélkül lefolyhatna egy akció.
Ne csak a lövésről szóljon minden RP hanem egy kicsit színesebben, mindent használva amire lehetőségünk van a szerveren. Pénzjutalom és frakción belüli jutalmak járnának az akciók után az alosztályoknak, ezt azért érzem szükségesnek mivel azok akik pajzsot hoznak egyes akciókra nem hiszem, hogy sokan lennének és nem lehetne megvalósítani a realisztikus RP szituációkat.
Ne csak a lövésről szóljon minden RP hanem egy kicsit színesebben, mindent használva amire lehetőségünk van a szerveren. Pénzjutalom és frakción belüli jutalmak járnának az akciók után az alosztályoknak, ezt azért érzem szükségesnek mivel azok akik pajzsot hoznak egyes akciókra nem hiszem, hogy sokan lennének és nem lehetne megvalósítani a realisztikus RP szituációkat.
Alosztályok
A frakcióban különböző alosztályok lennének megtalálhatóak, ide tartoznak a felsoroltak:
TE - Taktikai Egészségügy (szanitéc megfelelője)
SPSU - Mesterlövész alosztály (M110, Remington M700)
VE - Védelmi egység (Ballisztikus pajzs, smoke, behatolást elősegítő alosztály)
TE - Tüzérségi egység (nagy felszereltségű behatoló egység, Benelli M4, smoke, flashbang)
Műveletirányítás - Behatolás és akciók levezetése
A frakcióban különböző alosztályok lennének megtalálhatóak, ide tartoznak a felsoroltak:
TE - Taktikai Egészségügy (szanitéc megfelelője)
SPSU - Mesterlövész alosztály (M110, Remington M700)
VE - Védelmi egység (Ballisztikus pajzs, smoke, behatolást elősegítő alosztály)
TE - Tüzérségi egység (nagy felszereltségű behatoló egység, Benelli M4, smoke, flashbang)
Alosztályok részletes bemutatása
TE - Taktikai Egészségügy
TE - Taktikai Egészségügy
A Terrorelhárítási Központban szolgáló szanitécek, vagyis a taktikai egészségügy szakemberei a szervezet egyik legkülönlegesebb és legfontosabb részét képezik. Az ő feladatuk nem csupán annyi, hogy a műveletek után ellátják a sérülteket, hanem hogy a tűzharcok és behatolások kellős közepén, a legélesebb helyzetekben is képesek legyenek életet menteni. A TEK-nél az egészségügyi biztosítás egy többszintű, rendkívül átgondolt rendszer szerint működik: alapfokon minden bevetési munkatárs rendelkezik olyan képzettséggel, amely lehetővé teszi számukra az azonnali életmentő beavatkozásokat, például a vérzés csillapítását. Középszinten a csapatokban úgynevezett "combat life saver" kiképzésű kollégák szolgálnak, akik már magasabb kompetenciával rendelkeznek: képesek vénát biztosítani, infúziót indítani, és előkészítik a sérültet a magasabb szintű ellátásra. A legfelső szintet a hivatásos orvosok és mentőtisztek képviselik, akik a TEK alkalmazásában állnak, és a legösszetettebb beavatkozásokat is el tudják végezni a helyszínen.
SPSU - Mesterlövész alosztály
A Terrorelhárítási Központ Special Purpose Sniper Unitja, azaz az SPSU a szervezet egyik legképzettebb és legösszetettebb feladatkörrel rendelkező alosztálya, amely egyszerre van jelen a szárazföldi műveletekben és a légi járművekről végrehajtott bevetéseken is. Szárazföldi környezetben az SPSU mesterlövészei a műveletek csendes, de halálosan pontos végrehajtói: ők biztosítják a terep magaslatainak ellenőrzését, figyelik a célpontok mozgását, és szükség esetén egyetlen lövéssel képesek megakadályozni egy fenyegetés kifejlődését, miközben a behatoló egységeknek fedezéket és értékes információkat biztosítanak a rádióforgalmazáson keresztül. A csapatok rejtve mozognak, gyakran órákon át mozdulatlanul várnak a megfelelő pillanatra, felszerelésük, mint az M110-es és Remington M700-as puskáik, a legnagyobb precizitást szolgálják.
VE - Védelmi egység
A Terrorelhárítási Központ Védelmi Egysége, a VE a szervezet azon speciális alosztálya, amely a behatolási műveletek élén haladva biztosítja a fedezetet és teremti meg a többi egység számára a biztonságos előrenyomulás lehetőségét. Ezek a munkatársak hordozható erődökként funkcionálnak: a több tíz kilogrammos ballisztikus pajzsokat maguk előtt tartva vonulnak be a legveszélyesebb helyszínekre, legyen szó terrorellenes rajtaütésről vagy barikád mögé befészkelt elkövetők elfogásáról. A pajzsok nem csupán a viselőjüket védik, hanem mögöttük felfejlődve a teljes behatoló csapat biztonságban mozoghat, miközben a VE tagjai folyamatosan takarják a terepet és jelzik a veszélyforrásokat.
TE - Tüzérségi egység
A Terrorelhárítási Központ Tüzérségi Egysége, a TE a szervezet nagy tűzerejű behatoló alakulata, amely a legkeményebb ellenállás felszámolására specializálódott. A megnevezésük nem véletlen: ők képviselik azt a nyers erőt, amelyet akkor vetnek be, amikor a műveleti helyzet maximális tűzerőt és gyors, határozott behatolást követel. Felszerelésükben megtalálható a Benelli M4-es félautomata sörétes puska, amely a közeli, zárt térben vívott harcok királya: ajtók berúgására, zárak szétlövésére és a szűk folyosókon feltűnő fenyegetések azonnali megsemmisítésére egyaránt alkalmas. Emellett a TE tagjai automata karabélyokkal is fel vannak szerelve, így képesek folyamatos, elnyomó tűz alatt tartani az ellenséges pozíciókat, miközben a csapat előrenyomul.
A Terrorelhárítási Központ műveletirányítása az a láthatatlan idegrendszer, amely összefogja és koordinálja a behatolási akciók minden mozzanatát, biztosítva, hogy a különböző egységek összehangoltan, egymás munkáját segítve végezzék feladatukat. A műveletirányítók a helyszínen tartózkodva irányítják az akciókat, rajtuk múlik minden akció végkimenetele, hogy hogyan fog lezajlani az adott behatolás, tárgyalás. Ők azok, akik a helikopteres egységek jelentéseit, a mesterlövészek jelentéseinek képeit összesítve pillanatról pillanatra döntenek a további lépésekről: mikor induljon meg a roham, melyik egység merre mozogjon, és milyen eszközöket vessenek be az adott helyzetben. Összességében ők egy akciónak szíve, lelke... súlyosan nagy teher van rajtuk minden döntésük előtt, egy rossz kiadott parancs vagy félrekoordinált egység és egy akció kimenetele már nem könyvelhető el "veszteség mentes" néven.
Céljaim
Célom a frakcióval, hogy a szerveren mi hozzuk létre a legszínesebb és legrealisztikusabb RP-ket. A realisztikus alatt azt értem, hogy például egy ATM rablásnál ne az legyen a cél hogy szétlőjük az illegált, hanem minél kevesebb veszteséggel, lehetőleg 0-val menjünk be és jöjjünk ki. IRL is az ember élet többet ér mint egy pár millió, ésszerűen megszervezik és levezetik azt. Sokkal jobb lenne több ember játékélménye is ha nem hal meg minden akción. Az illegál is egy színesebb RP-re kényszerülne rá, ezért is úgy gondolom úgy, ha sikerül összehozni ilyen RP szituációkat akkor a konfliktus is kevesebb lesz az illegál és a legál frakciók között. Szeretném ezt a hozzáállást átadni a frakcióban lévő tagoknak és remélhetőleg onnan elterjed a szerveren az egész.
Célom a frakcióval, hogy a szerveren mi hozzuk létre a legszínesebb és legrealisztikusabb RP-ket. A realisztikus alatt azt értem, hogy például egy ATM rablásnál ne az legyen a cél hogy szétlőjük az illegált, hanem minél kevesebb veszteséggel, lehetőleg 0-val menjünk be és jöjjünk ki. IRL is az ember élet többet ér mint egy pár millió, ésszerűen megszervezik és levezetik azt. Sokkal jobb lenne több ember játékélménye is ha nem hal meg minden akción. Az illegál is egy színesebb RP-re kényszerülne rá, ezért is úgy gondolom úgy, ha sikerül összehozni ilyen RP szituációkat akkor a konfliktus is kevesebb lesz az illegál és a legál frakciók között. Szeretném ezt a hozzáállást átadni a frakcióban lévő tagoknak és remélhetőleg onnan elterjed a szerveren az egész.
Rendfokozatok felépítése
Vezérkar
Altábornagy
Vezérőrnagy
Dandártábornok
Főtisztek
Ezredes
Alezredes
Őrnagy
Tisztek
Százados
Főhadnagy
Hadnagy
Zászlósok
Főtörzszászlós
Törzszászlós
Zászlós
Altisztek
Főtörzsőrmester
Törzsőrmester
Őrmester
Vezérkar
Altábornagy
Vezérőrnagy
Dandártábornok
Főtisztek
Ezredes
Alezredes
Őrnagy
Tisztek
Százados
Főhadnagy
Hadnagy
Zászlósok
Főtörzszászlós
Törzszászlós
Zászlós
Altisztek
Főtörzsőrmester
Törzsőrmester
Őrmester
Miért engem válasszatok?
Frakció vezetés téren van tapasztalatom, az évek alatt már több frakciót is vezettem, a legtöbbet sikeresen. A szerveren 660 órát töltöttem el már és az említett időben adminként is tevékenykedtem ahol a legtöbb tapasztalatot szereztem, mint játékos mivel beláttam a ''függyöny mögé''. Nem vagyok egy vasszigorral senki felé, mindig megpróbálok egy barátságos környezetet magam köré építeni, ez nem lenne más a frakció keretein belül sem.
Miért ne engem válasszatok?
Hirtelen tud egy napi rendem változni akár egy heti is minden előjel nélkül, van mikor van egy szabad hetem, de egyik percről a másikra be vagyok táblázva mert valaki megtalál valamivel. Néha hétvégéken nem vagyok elérhető, de ez ki lesz küszöbölve. Vannak olyan dolgok amiket "elengedek", pl. valaki olyat tesz amit a másik ember kirúgással jutalmazna, én egy hibaponttal elengedem.
Egységek
Az egységeket nem szeretném megváltoztatni, mindenkinek a berögzült, jól ismerteket szeretném alkalmazni amiket a linkre kattintva meg tudtok tekinteni: KATT
Skinek
Nem szükségesek, amik a szerveren megtalálhatóak azok tökéletesek.
Modolások
Nincs szükségem plusz modolásra, a jelenlegi HQ teljesen megfelelő.
Referenciák
✓ Admin 4 - elért adminisztrátori szint
✓ Frakció vezetési tapasztalat
✓ Illegál és legál oldali tapasztalatok bőségesen
✓ Sok év RP tapasztalat
Pályázatom folyamatos fejlesztés alatt áll!
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)