- 2025. 05. 18.
- 30
- 14
- LS karakter
- Douglass Gill
TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
Frakció pályázata:
"Nem hírnévért dolgozunk, hanem biztonságért."
Picit Magamról:
Sziasztok! 18 éves vagyok, Ádámnak hívnak, a barátaim Ádinak szoktak becézni. Jelenleg a Rákóczi György Rendvédelmi Iskolába járok, rendvédelmi technikum szakon. Szabadidőmben leginkább boxolok, konditerembe járok, és többnyire MTA‑szervereken RP‑zek a legszívesebben. Már 12 éves koromban elkezdtem érdeklődni a rendvédelem és a szerepjáték iránt, és 13 éves koromban elkezdtem játszani egy MTA‑szerveren is. Körülbelül egy éve találtam rá a DawnMTA szerverére, ami egy új lehetőséget nyitott meg előttem. A DawnMTA előtt más RP‑szervereken is megfordultam már, TEK‑leaderként is (lásd: SightMTA), és hiába játszottak kevesen a szerveren, hozzánk jött a legtöbb jelentkezés. Jelen állás szerint sokat tudnék foglalkozni a frakcióval, mivel rendőrtanuló vagyok, így hetente csak háromszor teljesítek szolgálatot.
Szerveren töltött időm alatt elért tapasztalataim, hibáim:
A szerverre 2025. 05. 18-án, 08:28-kor regisztráltam, és erre egy hétre, mikor elértem az 5-ös szintet, fel is karolt a Honvédség. Akkor még Thomas volt a leadere a frakciónak, és nagyon tetszett a rendszer, amit felépített, ezért jelentkeztem pont hozzájuk. Miután a ranglétrán elértem a szakaszvezető rendfokozatot, úgy döntöttem, kilépek a frakcióból időhiány miatt. Itt még hozzátenném, hogy ide kattintva megtekinthetitek a karaktertörténetemet.Tartottam egy szünetet, ami idő alatt kereskedéssel foglalkoztam, pénzt kerestem leginkább. Miután túl voltam a vizsgáimon, beléptem a NAV állományába, ahol akkor Kilincs volt a leader. Tudni kell rólam, hogy imádok élményképeket készíteni, ide fel is töltöm az utolsó hármat, amit csináltam, a RISEMTA TEK állományába. Itt is elkezdtem egy topicot, amit itt tekinthettek meg. Sajnos ez nem tartott sokáig, mivel egy nap, mikor a barátaim átjöttek egyet iszogatni, míg zuhanyoztam, felmentek nonozni a szeróra. Tudom, az én hibám is volt, de sokat nem tudtam ellene tenni abban a helyzetben.Jelenleg még el kell nyerjem jó pár ember bizalmát, de ezen törekszem, és remélem, mielőbb meg tudom szerezni.
Tulajdonságaim:
Jó tulajdonságaim: tisztelettudó, jószívű, fegyelmezett, türelmes.
Rossz tulajdnoságaim: Makacs, olykor túl komoly, zárkózottabb, illetve maximalista vagyok.
Miért engem vállaszatok/miért ne:
Miért válasszatok: Tekesnek tanulok, így elég sok dolgot tudok a "projektről". Továbbá nem először tölteném be ezt a pozíciót sem, így van fogalmam arról, hogyan kell beosztani a frakciópénzt, és miként kell dokumentálni a dolgokat. Ezen felül 16-17 éves koromban nem egy fesztivál rendezésében is segítettem, így alaposnak és tisztának tartom a munkámat. Azt is ki szeretném emelni, hogy minden társszervvel szívesen összehoznék RP-ket, és közös élményképeket is készítenék, ha nyitottak rá. TGF-ek gyakran lesznek, mivel egy komoly frakciót szeretnék, odaillő tagokkal.
Miért ne válasszatok: Ahogy említettem, maximalista vagyok, így néha túlzásba viszem a dolgokat. Pont ezért szeretném magam mellé fogadni alleader pozícióba a barátomat, hogy kiküszöböljük egymás hibáit. Továbbá negatív tényezőnek tartom a kitiltásomat, mivel nem fest szépen az UCP-mben, ami ezen kívül színtiszta.
A szerveren még nem fordultam meg a TEK-nél, viszont a NAV-os karrierem során elég sok problémát fedeztünk fel. Nem tartották be az üldözési sorrendet, illetve elég sok egyéni akciójuk volt. Ha megkapnám a frakciót, létrejönne egy hibapontos rendszer, ahol három hibapont után kirúgásban fog részesülni az adott tag, így el tudjuk kerülni a kellemetlenségeket. Senkitől nem várnánk el, hogy mindent tudjon; kiképzés is lesz nálunk, és nem lesz kötelező a rendvédelmi múlt. Ha látjuk a jelentkezőn, hogy értelmes, felvesszük, és a már kiképzett tisztjeink egyhetes képzés során felkészítenék őket. Az egyhetes képzés során egy vizsgán fognak átesni, ami dönteni fog a sorsukról: hogy maradnak-e, vagy távozniuk kell-e. Amikor kell, komolyság lesz a frakcióban, viszont szeretnék majd különféle csapatépítő programokat szervezni, például airsoftot. Egy rendszert szeretnék bevezetni, ami arról fog szólni, hogy az a személy, aki az adott héten a legtöbb jelentést írta meg, 300 000. juttatásban részesül, illetve egy hétig olyan szolgálati kocsit kap, amilyet szeretne, ezzel is ösztönözve a tagokat az aktív részvételre. Bár a szerveren a TEK-nek jelenleg több darálós RP-je van, mint sima, ezt igyekszem majd megváltoztatni. Itt most a képzésekről és az eligazításokról beszélek. Mint egy régi illegálos, elég sok RP-tapasztalatot szereztem, és ezt itt is fel szeretném használni. Végül, de nem utolsó sorban a páncélozott kocsik és a csapatmunka több figyelmet kapna. IRL nem fogsz látni egy TEK-est sem magánakciózni, mivel a csapatmunkán van a hangsúly. Véleményem szerint nehezen, de valamennyire el lehet menni ebbe az irányba a szerveren.
A leader pozíciót jelenleg ketten töltenénk be, egyelőre aleader kinevezését nem tervezzük. A jelölt Botcihank, aki 21 éves, és kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a vezetői és adminisztratív feladatok terén. Korábban a Seemta V2 platformon 2-es adminisztrátori pozíciót töltött be, valamint a TEK állományában századosi rangot viselt. Munkájához alaposan ért, megbízható és elkötelezett. Felajánlották számára a leader pozíciót az NNI-nél is, azonban korábbi adminisztrátori feladatai miatt időhiány miatt nem tudta elfogadni. Tapasztalata és elhivatottsága alapján meggyőződésem, hogy kiválóan alkalmas a leader szerep betöltésére.
Itt találjátok a skinek felosztását.
A szanitéc alosztály tagjai rendfokozatukhoz méltó skint fognak viselni; a skin egyik részére csupán egy elsősegély-dobozt kell elhelyezni.
pr. őrmestertől. | zászlóstól felfelé. | SPSU | Női | Tisztikar |
|---|---|---|---|---|
QUEEN
(MDC megjelölés: TEK-Q0x)
Tábornoki egység.
ALPHA
(MDC megjelölés: TEK-A0x)
Főtiszti/tiszti/műveletirányítói egység.
BRAVO
(MDC megjelölés: TEK-B0x)
Földi jelölt egység.
DELTA
(MDC megjelölés: TEK-D0x)
Civil, MDC-vel rendelkező földi egység.
CHARLIE
(MDC megjelölés: TEK-CH0x)
Légi egység. (Police Maverick)
CHR
(MDC megjelölés: TEK-CHR)
Csapatszállításra alkalmas légi egység. (Raindance)
EIGHT
(MDC megjelölés: TEK-E0x)
Csapatszállító egység. (Enforcer)
RESCUE
(MDC megjelölés: TEK-RESCUE-0X)
Páncélozott taktikai egység. (Lenco Bearcat)
ROMEO
(MDC megjelölés: TEK-ROMEO-0x)
Tömegoszlató egység. (Vízágyú)
PREDATOR
(MDC megjelölés: TEK-PRED)
Vízi egység. (Predator)
MEDIC
(MDC megjelölés: TEK-M0x)
Szanitéc egység.
SPSU
(MDC megjelölés: TEK-S0x)
Mesterlövész földi egység.
(MDC megjelölés: TEK-Q0x)
Tábornoki egység.
ALPHA
(MDC megjelölés: TEK-A0x)
Főtiszti/tiszti/műveletirányítói egység.
BRAVO
(MDC megjelölés: TEK-B0x)
Földi jelölt egység.
DELTA
(MDC megjelölés: TEK-D0x)
Civil, MDC-vel rendelkező földi egység.
CHARLIE
(MDC megjelölés: TEK-CH0x)
Légi egység. (Police Maverick)
CHR
(MDC megjelölés: TEK-CHR)
Csapatszállításra alkalmas légi egység. (Raindance)
EIGHT
(MDC megjelölés: TEK-E0x)
Csapatszállító egység. (Enforcer)
RESCUE
(MDC megjelölés: TEK-RESCUE-0X)
Páncélozott taktikai egység. (Lenco Bearcat)
ROMEO
(MDC megjelölés: TEK-ROMEO-0x)
Tömegoszlató egység. (Vízágyú)
PREDATOR
(MDC megjelölés: TEK-PRED)
Vízi egység. (Predator)
MEDIC
(MDC megjelölés: TEK-M0x)
Szanitéc egység.
SPSU
(MDC megjelölés: TEK-S0x)
Mesterlövész földi egység.
TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT - VÉDELMI ALAKZAT
360 fokos biztosítás (rövidítve: szürke kód)
- Személy elkapásánál (Körbeálljuk, lehetőleg 5-7 métert hagyjunk az elkapott személytől).
- Jármű biztosításánál (Szintén körbeálljuk a járművet, pár métert hagyunk a járműtől).
- Ellátásnál (A sérültet körülálljuk 360 fokba, és pár métert hagyunk).
- Behatolásnál (A lezárt területen biztosítunk állva vagy guggolva).
Üldözés végén megsérül az üldözött fél, egyből tartani kell a szürke kódot, kivéve az SPSU. SPSU megkeresi a legjobb helyet tetőn, és ott biztosítja az ellátást/behatolást/biztosítást.
Képek: Állva biztosítás: Guggolva biztosítás:
360 fokos biztosítás (rövidítve: szürke kód)
- Személy elkapásánál (Körbeálljuk, lehetőleg 5-7 métert hagyjunk az elkapott személytől).
- Jármű biztosításánál (Szintén körbeálljuk a járművet, pár métert hagyunk a járműtől).
- Ellátásnál (A sérültet körülálljuk 360 fokba, és pár métert hagyunk).
- Behatolásnál (A lezárt területen biztosítunk állva vagy guggolva).
Üldözés végén megsérül az üldözött fél, egyből tartani kell a szürke kódot, kivéve az SPSU. SPSU megkeresi a legjobb helyet tetőn, és ott biztosítja az ellátást/behatolást/biztosítást.
Képek: Állva biztosítás: Guggolva biztosítás:
TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT - RÁDIÓZÁS MENETE ÉS FÓNIÁK
Terrorelhárítási Rádiózás menete és fóniák:
FŐKÓDOK
10-4 Vettem
10-8 Szolgálatba lépés
10-9 Ismételje meg az üzenetet
10-10 Szolgálat leadása
10-15 Célszemély előzetes letartóztatásban
10-17 Az egység tankol
10-18 Az egység szereltet
10-19 Visszatérés a bázisra
10-20 Jelenlegi pozíció
10-22 Hagyják figyelmetlen kívül az előző üzenetet
10-26 Tiszta
10-45 Ide tartok/tartunk
10-76 Úton a segítségkérésre
10-99 Vészhelyzet
MELLÉKKÓDOK
11-10 Jelentést!
11-99 Erősítésre van szükségünk!
CODE 0 (C0) - Fegyveres összetűzés amiben a rendőrökre lőnek
CODE 2 (C2) - Sürgős (fényhíd / sziréna nélkül)
CODE 3 (C3) - Sürgős (fényhíd / sziréna használatával)
CODE 4 (C4) - Nincs szükség további segítségre
CODE 5 (C5) - Megfigyelni valamit/valakit
CODE 6 (C6) - Ne közelítsék meg a helyszínt
CODE 7 (C7) - Ebédszünet
CODE 8 (C8) - Pihenőszünet
CODE 11 (C11) - TEK készültség
CODE 12 (C12) - Elrabolt rendőr, rádiócsend. A C12 után elhangzott helyszínen sorakozó az érintett szervezetnek.
CODE 15 (C15) - Teljes készültség, az ez után elhangzott helyszínre kell vonulni minden egységgel.
EGYÉB KÓDOK
Szürke kód: 360 fokos védelmi alakzat (behatolásnál, biztosításnál)
Narancs kód: Sok sebesült, szanitécre van szükség
Kék kód: Behatoló a központban
Fehér kód: Visszavonulás
Tangó: Ellenséges személy
Bandita: Ellenséges jármű
EGYÉB RÁDIÓZÁS INFORMÁCIÓK
- Az állománynál nem kötelező a rádió fóniák használata, viszont az egy könnyítés, hogyha mindenki tisztában van vele.
(Rádiózás fóniákkal példa: A01 10-20 Commerce, 10-98. Az egység tagjai: Flare)
(Rádiózás fóniák nélkül példa: A01 készenléti járőrszolgálatot folytat Commerce és területén, az egység elérhető és riasztható. Az egység tagjai: Flare)
- Az állománynál kötelező az 15 percenkénti folyamatos rádiózás!
Terrorelhárítási Rádiózás menete és fóniák:
FŐKÓDOK
10-4 Vettem
10-8 Szolgálatba lépés
10-9 Ismételje meg az üzenetet
10-10 Szolgálat leadása
10-15 Célszemély előzetes letartóztatásban
10-17 Az egység tankol
10-18 Az egység szereltet
10-19 Visszatérés a bázisra
10-20 Jelenlegi pozíció
10-22 Hagyják figyelmetlen kívül az előző üzenetet
10-26 Tiszta
10-45 Ide tartok/tartunk
10-76 Úton a segítségkérésre
10-99 Vészhelyzet
MELLÉKKÓDOK
11-10 Jelentést!
11-99 Erősítésre van szükségünk!
CODE 0 (C0) - Fegyveres összetűzés amiben a rendőrökre lőnek
CODE 2 (C2) - Sürgős (fényhíd / sziréna nélkül)
CODE 3 (C3) - Sürgős (fényhíd / sziréna használatával)
CODE 4 (C4) - Nincs szükség további segítségre
CODE 5 (C5) - Megfigyelni valamit/valakit
CODE 6 (C6) - Ne közelítsék meg a helyszínt
CODE 7 (C7) - Ebédszünet
CODE 8 (C8) - Pihenőszünet
CODE 11 (C11) - TEK készültség
CODE 12 (C12) - Elrabolt rendőr, rádiócsend. A C12 után elhangzott helyszínen sorakozó az érintett szervezetnek.
CODE 15 (C15) - Teljes készültség, az ez után elhangzott helyszínre kell vonulni minden egységgel.
EGYÉB KÓDOK
Szürke kód: 360 fokos védelmi alakzat (behatolásnál, biztosításnál)
Narancs kód: Sok sebesült, szanitécre van szükség
Kék kód: Behatoló a központban
Fehér kód: Visszavonulás
Tangó: Ellenséges személy
Bandita: Ellenséges jármű
EGYÉB RÁDIÓZÁS INFORMÁCIÓK
- Az állománynál nem kötelező a rádió fóniák használata, viszont az egy könnyítés, hogyha mindenki tisztában van vele.
(Rádiózás fóniákkal példa: A01 10-20 Commerce, 10-98. Az egység tagjai: Flare)
(Rádiózás fóniák nélkül példa: A01 készenléti járőrszolgálatot folytat Commerce és területén, az egység elérhető és riasztható. Az egység tagjai: Flare)
- Az állománynál kötelező az 15 percenkénti folyamatos rádiózás!
Alosztályok:
Az állomány három alosztályal rendelkezik: -Strecher bearer alosztály.
- SPSU.
- Kiképző alosztály.
Strecher bearer alosztály (szanitéc alosztály):
A szanitéc alosztály elsődleges feladata a sérültek gyors és biztonságos ellátása, valamint további orvosi kezeléshez történő szállításuk biztosítása. Tagjai magas szintű elsősegélynyújtási ismeretekkel rendelkeznek, és képesek a sebesültek stabilizálására a helyszínen. A csoport emellett felelős az egészségügyi felszerelések, mentődobozok kezeléséért és koordinálásáért, biztosítva, hogy minden beavatkozás a csapattagok és a sérültek biztonságát maximálisan figyelembe véve történjen.
A jelentkezésre jogosultak: zászlós és magasabb rendfokozatú zászlósok.
SPSU alosztály (mesterlövész):
A mesterlövész alosztály feladata a stratégiai célpontok pontos és diszkrét semlegesítése a harci környezetben. Tagjai kiemelkedő lövészeti képességekkel rendelkeznek, és képesek a hosszú távú megfigyelésre, valamint a célpontok azonosítására és jelzésére a támadó egységek számára. Az alosztály felelős a felderítéshez és támogatáshoz szükséges speciális felszerelések, távcsövek és kommunikációs eszközök kezeléséért, miközben biztosítja a rejtett és koordinált mozgást a bevetések során.
A jelentkezésre jogosultak: főtörzsőrmester és magasabb rendfokozatú tiszthelyettesek.
Kiképző alosztály:
A kiképző alosztály elsődleges feladata az új tagok felkészítése a bevetésekre és a napi szolgálati tevékenységekre. Tagjai felelősek a taktikai, lövészeti és speciális műveleti képzések megszervezéséért és vezetéséért, biztosítva, hogy a csapattagok naprakész ismeretekkel és gyakorlati készségekkel rendelkezzenek. Emellett folyamatosan fejlesztik és frissítik a képzési anyagokat, valamint koordinálják a gyakorlatokat a biztonság és a hatékonyság érdekében.
A jelentkezésre jogosultak: főhadnagy és magasabb rendfokozatú tisztek.
Az állomány három alosztályal rendelkezik: -Strecher bearer alosztály.
- SPSU.
- Kiképző alosztály.
Strecher bearer alosztály (szanitéc alosztály):
A szanitéc alosztály elsődleges feladata a sérültek gyors és biztonságos ellátása, valamint további orvosi kezeléshez történő szállításuk biztosítása. Tagjai magas szintű elsősegélynyújtási ismeretekkel rendelkeznek, és képesek a sebesültek stabilizálására a helyszínen. A csoport emellett felelős az egészségügyi felszerelések, mentődobozok kezeléséért és koordinálásáért, biztosítva, hogy minden beavatkozás a csapattagok és a sérültek biztonságát maximálisan figyelembe véve történjen.
A jelentkezésre jogosultak: zászlós és magasabb rendfokozatú zászlósok.
SPSU alosztály (mesterlövész):
A mesterlövész alosztály feladata a stratégiai célpontok pontos és diszkrét semlegesítése a harci környezetben. Tagjai kiemelkedő lövészeti képességekkel rendelkeznek, és képesek a hosszú távú megfigyelésre, valamint a célpontok azonosítására és jelzésére a támadó egységek számára. Az alosztály felelős a felderítéshez és támogatáshoz szükséges speciális felszerelések, távcsövek és kommunikációs eszközök kezeléséért, miközben biztosítja a rejtett és koordinált mozgást a bevetések során.
A jelentkezésre jogosultak: főtörzsőrmester és magasabb rendfokozatú tiszthelyettesek.
Kiképző alosztály:
A kiképző alosztály elsődleges feladata az új tagok felkészítése a bevetésekre és a napi szolgálati tevékenységekre. Tagjai felelősek a taktikai, lövészeti és speciális műveleti képzések megszervezéséért és vezetéséért, biztosítva, hogy a csapattagok naprakész ismeretekkel és gyakorlati készségekkel rendelkezzenek. Emellett folyamatosan fejlesztik és frissítik a képzési anyagokat, valamint koordinálják a gyakorlatokat a biztonság és a hatékonyság érdekében.
A jelentkezésre jogosultak: főhadnagy és magasabb rendfokozatú tisztek.
Frakció meetingek:
A frakció meetingek minden vasárnap 16:00 órától kerülnek megrendezésre, ahol a részvétel kötelező. Hiányzás esetén elnézést csak akkor lehet kérni, ha az illető időben értesíti a leadert. Az alkalom során kiosztásra kerülnek a héten szerzett jutalmak, valamint az előreléptetések.
A kötelező jelentések száma heti 5, és akik ezt teljesítik, hetente részesülnek előreléptetésben, kivéve, ha az adott héten hibapontot kaptak. A pénzjuttatások a jelentésektől függenek; jelenleg úgy tervezzük, hogy egy jelentés 100.000 ér.
A frakció meetingek minden vasárnap 16:00 órától kerülnek megrendezésre, ahol a részvétel kötelező. Hiányzás esetén elnézést csak akkor lehet kérni, ha az illető időben értesíti a leadert. Az alkalom során kiosztásra kerülnek a héten szerzett jutalmak, valamint az előreléptetések.
A kötelező jelentések száma heti 5, és akik ezt teljesítik, hetente részesülnek előreléptetésben, kivéve, ha az adott héten hibapontot kaptak. A pénzjuttatások a jelentésektől függenek; jelenleg úgy tervezzük, hogy egy jelentés 100.000 ér.
Jelentések:
A jelentéseknek lesz egy előre meghatározott mintája, amely a következő elemeket tartalmazza: IC név, állnév; az akció részletes kifejtése; valamint a lefoglalt tárgyakról készült kép. E szerint fogják a tagok elkészíteni a jelentéseiket.Az RP-alapú akciók esetén a jutalom magasabb: a teljesítés 150.000-k ér, így ösztönözve a tagokat az RP-re és a minőségi játékra.
A jelentéseknek lesz egy előre meghatározott mintája, amely a következő elemeket tartalmazza: IC név, állnév; az akció részletes kifejtése; valamint a lefoglalt tárgyakról készült kép. E szerint fogják a tagok elkészíteni a jelentéseiket.Az RP-alapú akciók esetén a jutalom magasabb: a teljesítés 150.000-k ér, így ösztönözve a tagokat az RP-re és a minőségi játékra.
Jelentkezési követelmények:
Jelentkezéssel kapcsolatos információk, követelmények:
1. Elegendő mennyiségű tapasztalat, illetve szerverszabályzat ismerete.
1.1. Minimálisan 2000 játszott perc.
1.2. Alapvető RP tudás, utóbbi 3–4 hónapban nem volt komolyabb szankciód.
2. Rendvédelmi múlt nem kötelező, viszont ha rendelkezel vele akkor előnybe részesülsz.
3. Heti minimum 600 perc teljesítése.
4. A frakciót ne „átjáróházként” tekintsd. Belépésedtől számítva legalább egy aktív hónapot kell eltöltened a frakcióban. Ha ennél hamarabb lépnél ki, frakciójumpba fogsz részesülni.
5. Rendelkezz Discorddal, működő képes mikrofonnal.
6. Szerver- és frakciószabályzat ismerete.
7.Ne szerepelj a feketelistán egyik rendvédelmi szervnél sem.
8.Tudj csapatban dolgozni, ez elengedhetetlen a frakcióban való részvételhez.
9. Szép és helyes fogalmazás, helyesírás.
10.Fektess időt és energiát a lapodba, és válaszolj őszintén a kérdésekre!
Jelentkezéssel kapcsolatos információk, követelmények:
1. Elegendő mennyiségű tapasztalat, illetve szerverszabályzat ismerete.
1.1. Minimálisan 2000 játszott perc.
1.2. Alapvető RP tudás, utóbbi 3–4 hónapban nem volt komolyabb szankciód.
2. Rendvédelmi múlt nem kötelező, viszont ha rendelkezel vele akkor előnybe részesülsz.
3. Heti minimum 600 perc teljesítése.
4. A frakciót ne „átjáróházként” tekintsd. Belépésedtől számítva legalább egy aktív hónapot kell eltöltened a frakcióban. Ha ennél hamarabb lépnél ki, frakciójumpba fogsz részesülni.
5. Rendelkezz Discorddal, működő képes mikrofonnal.
6. Szerver- és frakciószabályzat ismerete.
7.Ne szerepelj a feketelistán egyik rendvédelmi szervnél sem.
8.Tudj csapatban dolgozni, ez elengedhetetlen a frakcióban való részvételhez.
9. Szép és helyes fogalmazás, helyesírás.
10.Fektess időt és energiát a lapodba, és válaszolj őszintén a kérdésekre!
Egyéb, fontos információk:
Jelenleg egy Discord-szerver kerül kialakításra, amelyen belül a jelentések, inaktivitások és egyéb adminisztratív információk kerülnek nyilvántartásra. A frakció fejlődésével a cél az, hogy ezek az adatok később fórumra legyenek átvezetve. A skinek és mappolások nem szükségesek; minden tökéletesen működik a jelenlegi rendszerben, ahogy van.
Megjegyzések:
A karakteremről direkt nem írtam, mivel fentebb csatoltam a karaktertörténetemet, így fölöslegesnek tartottam az ismétlést. Kérdéseket, építő jellegű kritikákat szívesen fogadok itt is, illetve privátban is.
Végszó:
Mindenkinek köszönöm szépen, aki végigolvasta a lapot. Sajnos ez a lap eredetileg két nappal ezelőtt készült, és akkor meglehetősen hanyagra sikeredett; most ezzel szeretném kárpótolni az olvasókat. Mindenkinek kellemes reggelt, délutánt vagy estét kívánok!
Attachments
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)
.png)