Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 152. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok! Róbert-nak hívnak, 15 éves vagyok, jelenleg most ballagtam járok, és leginkább a történelem és a matematika érdekel. Szeretek horgászni, traktorozni, különösen a traktorozás húz maga felé, de elég gyakran horgászom is. A szabadidőmet gyakran játékkal töltöm töltöm, leginkébb MTA-val és néha Minecraftal ütöm el az időm. Barátaimmal sok időt töltünk együtt, szeretünk közösen programokat szervezni, például moziba menni vagy Étterembe járni. Fontos számomra a sport is, heti háromszor járok edzésre, mert segít kikapcsolni és feltöltődni. Néha nehéz összeegyeztetni a tanulást és a hobbikat, de igyekszem jól beosztani az időmet. Szeretnék a jövőben valamilyen jól keresett szakember pályán elhelyezkedni, például villanyszerelő vagy gépész technikus ként foglalkozni. Emellett nyitott vagyok új dolgokra és szeretek új embereket megismerni.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Azért engem válasszatok tekbe mert számomra fontos az illegális tevékenységet végző személyek likvidálása, motivált vagyok minden féle dologra.4. Mióta játszol a szerveren? 2024. 09. 29.4.1 Játszott perceid száma: 9 419 perc4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? nyár miatt 4-5 órát de ha megkezdődik az iskola akkor 2-3 órás5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Azért mert megszeretném nézni hogy milyen színvonalon tudom képviselni a TEK feladatait.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) -7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Higgadt, csendben végzi a dolgait és persze megfontolt, de ha cselekedni kell akkor cselekedik.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre!Közveszélyes állapotban lévő fegyveres személyek megfékezése. elemzi és értékeli Magyarország terrorfenyegetettségének helyzetét. az elkapott emberek kísérete.Általános adatok
1. Teljes neve: Drake Peterson2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 1984.06.21.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: egyedülálló7. Foglalkozása: horgászat, bányászatElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Downtown11. Telefonszáma: +38-76-539-8271Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
-Lincoln Középiskola, Los Angeles
-Pasadena Városi Főiskola
-Dél-Kaliforniai Egyetem
-Federal Law Enforcement Training Centers
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[x] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[x] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[x] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[x] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[x] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [x] Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol,magyar
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
Utoljára szerkesztve: