TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
JELENTKEZÉSI KÉRELEM
OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 232. Mesélj magadról pár mondatban: Hali! A GTA SA rp világába Taylor névként menten végig. Jelenleg 23 éves vagyok, kb. 10 évvel ezelőtt kezdtem el RolePlay szervereken játszani, a DawnMTA-n a legelején kezdtem még eljátszani. Kb. fél-1 év kihagyásom volt és nem rég tértem vissza a szerverre. Jelenleg BRFK-n rendőrként dolgozok már a 4. éve. 3. Miért pont téged válasszunk?: Kreatív ötletekkel, jó rp tudással rendelkezek. Továbbá a való életben is hasonlóval foglalkozok, így akár tudnék egy fajta színvonalat adni a frakció felé.4. Mióta játszol a szerveren, illetve mikor regisztráltál be?: Hát a legelejétől kezdve, de kb. 3-4 éve biztos. 4.1 Játszott perceid száma [KÉP]:
4.2 Karakter ID-d (nem Account ID): 15434.3 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Változó, átlagosan 4-5 órát biztosan5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Hát igazából a való életben is hasonló dologgal foglalkozok a rendőrségnél, és mivel azt szeretem, így természetesen akkor roleplay keretein belül is szívesen csinálnám. 6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): Voltam a PD-ben is leader és az NNI-ben is voltam leader. A PD-ben nem sokat, mivel akkor át kellett vegyem az NNI-t és ott voltam főleader. Ott kb. fél-1 évet voltam folyamatosan leader. Taylor Kilinko volt a nevem mindig is, kb. 2 napja Supreme barátom változtatta meg a nevemet Taylor Headaway-re.7. Csatolj egy képet a névváltásaidról: nincs képem róla, mert 1x lett átváltoztatva, akkor is kérelem nélkül 
8. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 9. Csatolj egy képet a banjaidról: 10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: A Terrorelhárítási Központ feladata a lakosság védelme, kiemelt bűncselekmények megakadályozása, és azoknak a megakadályozása és felderítése. A Terrorelhárítási Központ nem egy átlagos mezei járőr, akik a közlekedésrendészeti feladatokat látják el. A TEK a vagyon elleni bűncselekményekre szocializálódott elsősorban. (Ezt részletezhetném, de nem nagyon szeretném most SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Taylor Headaway2. Születés helye: Lo Santos3. Születés ideje: 1995.01.08.4. Nem: Férfi 5. Családi állapota: Nőtlen 6. Foglalkozása: jelenleg nincs ELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: Los Santos, Haw street 2457 8. Telefonszáma: +38-76-858-6867 9. E-mail címe: [email protected]
KÉRDÉSEK
VÁLASZÁT MINDEN ESETBEN X-EL JELÖLJE!
1. Volt már az állomány tagja? [ ] X Igen.[ ] Nem.1.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát: az akkori TEK megszűnt2. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ ] X Igen.[ ] Nem.3. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ ] X Nem.3.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:4. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ ] X Nem.5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ ] X Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ ] X Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] X Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Igen, angol és egy kicsit németet./FONT]
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ ] X Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:ZÁRADÉK
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2026.03.26.
Aláírás Taylor Headaway
Aláírás Taylor Headaway
.png)