- 2026. 01. 04.
- 10
- 2
- LS karakter
- Erick John
- LV Karakter
- Erick John
Jelentkezési Formanyomtatvány - Személyszállítás
Out of Character Részleg
Hogy szólíthatunk?
Dominik
Hány éves vagy?
18
Account ID-d?
9571
Csatolj egy fotót az UCP Jailek/Banok, Kirúgások részről. A kép tartalmazza a játszott perceid és IC neved is.
412 perc
Mennyi időt tudsz a frakcióra fordítani naponta?
5 óra
Voltál már frakcióban? Ha igen, meddig és miért léptél ki?
Nem voltam
Rendelkezel Discorddal és Mikrofonnal?
Igen DC nevem
xixohabosbabos
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni? Mi motivált a jelentkezés megírásakor? (Min. 2 mondat)
Az motivál, hogy szeretek emberekkel találkozni és segíteni nekik eljutni a céljukhoz.
Fontos számomra a rugalmas munkaidő és az önálló munkavégzés.
Emellett érdekel a város ismerete és a vezetés, ezért szívesen dolgoznék taxisként.
Dominik
Hány éves vagy?
18
Account ID-d?
9571
Csatolj egy fotót az UCP Jailek/Banok, Kirúgások részről. A kép tartalmazza a játszott perceid és IC neved is.
412 perc
Mennyi időt tudsz a frakcióra fordítani naponta?
5 óra
Voltál már frakcióban? Ha igen, meddig és miért léptél ki?
Nem voltam
Rendelkezel Discorddal és Mikrofonnal?
Igen DC nevem
xixohabosbabos
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni? Mi motivált a jelentkezés megírásakor? (Min. 2 mondat)
Az motivál, hogy szeretek emberekkel találkozni és segíteni nekik eljutni a céljukhoz.
Fontos számomra a rugalmas munkaidő és az önálló munkavégzés.
Emellett érdekel a város ismerete és a vezetés, ezért szívesen dolgoznék taxisként.
In Character Részleg
Teljes Neve:
Erick John
Születési helye, ideje?
2000.09.10
Rendelkezik B kategóriás vezetői engedéllyel?
Igen
Dolgozott már hasonló munkakörben? Ha igen, fejtse ki!
Igen más városba
Miért jelentkezett a DCKK szervezetéhez?
Azért jelentkeztem a DCKK szervezetéhez, mert szeretnék segíteni az embereknek és hasznos tagja lenni a közösségnek.
Fontos számomra az együttműködés és a közös célokért való munka.
Úgy érzem, itt fejlődhetek, és értékes tapasztalatokat szerezhetek.
Csatolja motivációs levelét, és/vagy Önéletrajzát. (Min. 8 mondat)
Tisztelt DCKK Szervezet!
Ezúton szeretném benyújtani jelentkezésemet a szervezetükhöz. Azért jelentkezem, mert fontos számomra, hogy aktívan részt vegyek egy olyan közösségben, ahol az emberek együtt dolgoznak közös célokért. Úgy gondolom, hogy felelősségteljes, megbízható és együttműködő személy vagyok. Szeretek csapatban dolgozni, de önállóan is jól megállom a helyem.
Motivál, hogy új tapasztalatokat szerezzek és folyamatosan fejlődjek. Úgy érzem, hogy a DCKK szervezetnél lehetőségem lenne tanulni, valamint hasznos tagja lenni a közösségnek. Fontos számomra a tisztelet, a segítőkészség és a korrekt együttműködés. Bízom benne, hogy a jövőben a szervezetük tagjaként bizonyíthatom a rátermettségemet.
Köszönöm, hogy időt szántak a jelentkezésem elolvasására.
Erick John
Születési helye, ideje?
2000.09.10
Rendelkezik B kategóriás vezetői engedéllyel?
Igen
Dolgozott már hasonló munkakörben? Ha igen, fejtse ki!
Igen más városba
Miért jelentkezett a DCKK szervezetéhez?
Azért jelentkeztem a DCKK szervezetéhez, mert szeretnék segíteni az embereknek és hasznos tagja lenni a közösségnek.
Fontos számomra az együttműködés és a közös célokért való munka.
Úgy érzem, itt fejlődhetek, és értékes tapasztalatokat szerezhetek.
Csatolja motivációs levelét, és/vagy Önéletrajzát. (Min. 8 mondat)
Tisztelt DCKK Szervezet!
Ezúton szeretném benyújtani jelentkezésemet a szervezetükhöz. Azért jelentkezem, mert fontos számomra, hogy aktívan részt vegyek egy olyan közösségben, ahol az emberek együtt dolgoznak közös célokért. Úgy gondolom, hogy felelősségteljes, megbízható és együttműködő személy vagyok. Szeretek csapatban dolgozni, de önállóan is jól megállom a helyem.
Motivál, hogy új tapasztalatokat szerezzek és folyamatosan fejlődjek. Úgy érzem, hogy a DCKK szervezetnél lehetőségem lenne tanulni, valamint hasznos tagja lenni a közösségnek. Fontos számomra a tisztelet, a segítőkészség és a korrekt együttműködés. Bízom benne, hogy a jövőben a szervezetük tagjaként bizonyíthatom a rátermettségemet.
Köszönöm, hogy időt szántak a jelentkezésem elolvasására.
Teljes Neve
Erick John