Tárgytalan

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Rajmond6707

Újonc
2025. 09. 19.
5
0
LS karakter
Jason Miller

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk
1. Discord neved: Rajmond_6707​
2. Hogyan szólíthatunk? Rajmond​
3. Hány éves vagy? 14​
4. Játtszott perceid száma? 220óra 13,207 perc​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja?Ezen a Szerveren voltam MH őrmester​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) a Képet csak lentre tudtam betenni
7. Mesélj magadról pár mondatban. Rajmondnak hívnak Szeretem az állatokat szeretek RP-z ni Szolnok megyében egy kisebb településen élek Rendőrnek szeretnék tovább tanulni mert az a szakma már kisgyermek korom óta érdekel szeretem az autókat szeretek zenét hallgatni van egy kutyám akit úgy hívnak hogy foltos nagyon játékos és szeret sétálni szabadidőmben kicsit kondizni szoktam biciklizek és focizok

8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitiv:Nem vagyok haragtartó Gyorsan tanulok barátságos vagyok Negativ: Makacs vagyok ha valamit eltervezek azt muszály megcsinálnom forrófejű vagyok​

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Jason miller​
2. Születési helye, ideje: 1995,02,16 Las vegas​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége:középiskola​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? egy erős főtörzsőrmesterként​
6. Szolgált már fegyveres szervnél?igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Leszólitanám az állampolgárt berádióznák odamennék bemutatkozok és köszönnék napszakhoz megfelelően név jelvényszám elkérem az adatait és lefuttatom a rendszerben vagy ha van velem kolega akkor megkérem őt belenézek a csomagtartóba hogy megnézzem hogy megvan e a kötelező felszerelés és ha mindent rendben találok akkor tovább engedem ha viszont nem akkor kap egy csekk-et de rosszabb esetben letartóztatom​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az állampolgárokat védi meg a büncselekményektől és ha rablás van akkor ott vannak rögtön​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A a Feljebbvaló az akitől napi szinten feladatokat kapunk a felettes pedig az akinek nem muszály azon az örsön lenni de rangal magasabb nállad​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Mennyire beszél tiszteletlenül van e nálla bármi oyan dolog amivel bennem vagy a társamban kárt tudna tenni de a BTK keretein kell kiosztani az összeget​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Jason Millernek hivnak Régebben Katonaként szolgáltam de engem nem is nagyon vonzott annyira a Honvédelem mert engem inkább a rendőrség érdekel és gondoltam jelentkezek ide hátha sikerül​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha van társam akkor berádiózza hogy ez történt és félrehúzodok ott ahol biztonságos ha van személyi sérülés akkor hivunk szanitécet és megvárom hogy ellásák a társamat és ha fel lett irva az autó rendszáma akkor körözést adunk ki rá​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? mivel az ő tulajdonában áll az autó ezért muszály hogy bevigyük kihallgatásra és ha tud mutatni egy adásvételi szerződést akkor felkeressük az embert akitől vásárolták az autót és börtönbüntetés fog rá várni​

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.