Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
> Csabi vagyok és 26 éves.
Account ID-d?
>10157
Hány játszott perccel rendelkezel?
>24.883 Perc
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
> Sziasztok! Csabi vagyok, 26 éves. Közel 14 éve játszom a GTA San Andreas-szal és RP-zek, kisebb-nagyobb kihagyásokkal; kezdetben RPG-kkel foglalkoztam, majd idővel MTA szervereken folytattam. Budapesten élek a párommal. A hobbim a számítógépes játékok, emellett egy multinacionális cégnél dolgozom sales pozícióban. Munkámat home office-ban végzem, így hétköznapokon is jut időm egy kis játékra.
Mi egy adminsegéd feladata?
> Az adminok válláról levenni a terhet: kérdések megválaszolásával és a munkájuk segítésével.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
> Egy jó adminsegéd készségeinek és tudásának megfelelően segít, és választ ad a különböző kérdésekre.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
> Elgondolkodtam rajta, hogy ha már ennyire szeretek itt időt tölteni, és tisztában vagyok a szerver szabályaival, valamint a tudásom lefedi az átlagos kérdéseket, amelyekben általában segíteni kell, akkor szívesen vállalnám a feladatot. Többször voltam már ideiglenes admin, és általában sikerélménnyel tudtam segíteni a játékosoknak.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
> Szerintem a korom, illetve a több mint tízéves tapasztalatom is segítségül szolgálhat, valamint a higgadt hozzáállásom egy-egy nehezebb ügyben is gyorsabban megoldáshoz vezet.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>3-4 óra naponta.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
> Pláza: azért, mert itt szinte mindent megtalál, amire a kezdetekben szüksége van. A városháza azért fontos, mert itt intézheti az iratait, egyéb engedélyeket és bejelentéseket. Az autókereskedések és autószalonok szintén lényegesek, mert szerintem ez a három elengedhetetlen elem ahhoz, hogy megfelelően és mobilisan el tudjon kezdeni építkezni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
> Kitartó, higgadt és céltudatos vagyok. Negatív tulajdonságaim közé tartozik, hogy időnként önkritikus vagyok, hajlamos vagyok a halogatásra, és néha nehezen engedem el a dolgokat.
.png)
.png)