- 2025. 03. 17.
- 48
- 11
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Sziasztok! Szilárd vagyok, 17 éves, Szegeden élek. Jelenleg egészségügyi technikumban tanulok, következő tanévben érettségizek. Érettségi után tervben van az egyetem, bepróbálom az orvosit. Ha az nem jönne össze, akkor Ápoló Bsc, majd APN szak a B-terv. Szorgalmas, őszinte, jó problémamegoldó-, illetve kommunikációs készséggel rendelkezem. A szerveren február óta játszom, ez idő alatt megfordultam egy pár frakcióban. RP szerverekkel régóta foglalkozok, kb 11-12 éves korom óta. Szerverek többségén admin, adminsegéd is voltam, tehát van tapasztalatom ilyen téren. Las Venturas szerveren admin 2 voltam, leadtam, mivel nem volt elég időm már rá.
UCP előélet
Hogyan fordítanám a szerverre az időm adminisztrátorként?
Az én nézőpontom szerint az adminisztrátori joggal rendelkező emberek egy játékszerveren elsősorban nem playerek, hanem olyan személyek, akik arra ügyelnek, hogy a játékmenet zökkenőmentes legyen. Tehát elsősorban az adminkodásra koncentrálnék rá, nem pedig az IC karakteremre. Ha sok a report, viszont kevés az admin, vagy nincs meg esetleg az arány, akkor duty-ba vagy offduty-ba segítenék a többi admintársamnak.
Helyem az adminisztrátori csapatban
Véleményem szerint megállnám a helyem az admin csapatban. Szorgalmas, megbízható ember vagyok, akinek van már tapasztalata ilyen téren.
Adminisztrátori "karrier"
Admin karrieremet nagyon régen kezdtem, egy haver szerverén, akkor még nem is értettem az egész dologhoz, nem is volt sok player, csak a baráti társaság. Ezek után voltam 1-2 noname szerveren 1-2-es admin, utána jött az első nagyobb szerver: még a régi 2020 körüli GrandMTA. Ezután még amit meg lehet említeni: AL:RP.
És természetesen DawnMTA LV
És természetesen DawnMTA LV
Admin szerepkörrel járó feladatok
Az admin feladata a zavartalan játékmenet-, a playerek jó játékélményének biztosítása. A szerver szabályzatot nem betartó playerek - legyen az kezdő, vagy haladó -, szankcionálása, kiszűrése. Esetleg idetartozhat még a kezdő játékosok, vagy "nem hozzáértő" emberek tanítása, oktatása (Ezt egy adminsegédre is rá lehet bízni, sőt..).
Szerveren egy fontos hely
- Pláza, bevásárlóközpontok, boltok és benzinkutak:
A szerver egyik legfontosabb helyszínei. Többek között ezeken a helyeken tudsz vásárolni olyan dolgokat, amik az alap játékhoz szükségesek (telefon, rádió, kötszer, egészségügyi láda, kötszer, horgászbot stb.). Másrészt tankolni itt tudsz, fontos az, hogy ki is fizesd, mert ha fizetés nélkül távozol, akkor a rendőrség előbb utóbb el fog kapni és számonkéri rajtad.
Fontos gyülekező helyekként is szolgálnak ezek. Nyilvános helynek minősülnek, tehát a legbiztosabb pontok egy vásárlás vagy biznisz lebonyolítására.
Vigyázz! Ezeket a helyeket (pl.: benzinkutak) sokszor ki is rabolják. Lövöldözés, ezáltal néha ölés is előfordul. Óvatosan!
Fontos gyülekező helyekként is szolgálnak ezek. Nyilvános helynek minősülnek, tehát a legbiztosabb pontok egy vásárlás vagy biznisz lebonyolítására.
Vigyázz! Ezeket a helyeket (pl.: benzinkutak) sokszor ki is rabolják. Lövöldözés, ezáltal néha ölés is előfordul. Óvatosan!
Account ID: 7433