Szerelő frakció.

ThomasReece

Újonc
2026. 01. 31.
11
1
LS karakter
ThomasReece
Sziasztok!

Szerintem simán be lehetne hozni minimum egy darab szerelő frakciót akár arra a helyre is ahol most van a CP-s szervíz. Lenne +1 frakció ha esetleg valaki nem szeretne a jelenlegi frakciók közé tartozni de mégis valamit csinálna a hobby melók mellett.

Köszönöm ha elolvastad.

Minden tisztelettel .: Thomas Reece/Dani

Tiszteletem.

Nem tudom támogatni az ötletet.
Az OMSZ és az OKF is nehézségekkel küzd, a taxis szolgáltatás megbukott, és véleményem szerint a szerelőknél sem lenne elegendő létszám.

• Kedvelés
Reactions: Roy
Alapjáraton horribilis egy ötlet még több frakciót behozni. Viszont úgy lenne értelme, ha egyaránt létezne a CPs rendszer és egy szerelő frakció ahova mehetnek olyan emberek, akik nem szeretik a darát / illegált, de sem az alap rendvédelmet. Lehessen úgy hogy a szerelők kapuját kinyissák civilek amikor nincsen szolgálatban/szerveren szerelő, hogy megjavitsák, akár egy picit drágábban a kocsit.

A szerelő frakció nem bukna meg, csak abból kiindulva ahogyan közlekedik a szerver 90%-a. Szerelésre nagyon sok embernek szüksége lenne. Éppen amikor nincs szerelő fent akkor lenne jó egy CP-s megoldás, de erről már volt 1x szó tudtommal.

A szerelő frakció nem bukna meg, csak abból kiindulva ahogyan közlekedik a szerver 90%-a. Szerelésre nagyon sok embernek szüksége lenne. Éppen amikor nincs szerelő fent akkor lenne jó egy CP-s megoldás, de erről már volt 1x szó tudtommal.
Ez természetes, ahogy kilép a szolgálatból az utolsó szerelő, is akkor ugyanúgy lennének CP-k, de azok sem olyanok amibe akárhány autó belemehet, hanem tegyük fel mit tudom én .- van 6-8 box egy szerelőtelepen és csak azon belül - tehát ha nem lenne fent szerelő egyszerre max 6-8 ember tudna szereltetni nem pedig annyi amennyi akar .. Ez által talán... TALÁN kicsit csökkenne az NRK mennyisége is annak tudatában, hogy nem úgy megy, ahogy eddig, hogy mindenki beleáll a CP-be szereltet továbbmegy azt gatya.

Szia! 90% az embereknek gyűlölné a 5-10 perces szereléseket bele nem értve a sort is, még probléma lenne ,hogy csak egy telep lenne szóval ha lyukas a kereked mondjuk sfben akkor végig kell vánszorogjál az egész mappon ha nincs vontatós. Elég kis réteg lenne hajlandó szerelni mivel elég monton és unalmas. Eltaszítaná az embereket, szerintem abszolút nem változna a vezetési stílus egyrészt a handling stílus miatt csak a feszkó emelkedne mikor megtörténik az elkerülhetetlen. Ahogy mondták az OMSZ és TAXI és többször is megbukott mivel nem a szerver közösségben kért/vágyott dolog volt, senki nem akart taxit hívni vagy törött láb miatt 5 percet várni. Egy szó mint száz NEM támogatom.

• Kedvelés
Reactions: Roy
Helló, sokszor esett már erről szó, viszont jelenleg úgy látjuk, nagyon nem lenne rá igény. Taxi és a Parkolás felügyelet sem tud/tudott úgy működni a szerveren, ahogy azt mi szeretnék a érdekeltség hiánya miatt. Azért még nyitva tartom, és aki úgy gondolja, lenne rá igény ne tartsa magában és nyugodtan írja meg hozzászólását.